TREZIREA MEMBRULUI…

Aș fi continuat să păstrez „silenzia stampa” în continuare, legat de acest gunoi uman ce s-a aflat mai bine de un deceniu în fruntea clasei politice a Iașului, dar un articol din Evenimentul Zilei care îl citează pe excrementul Nichita Gheorghe zis Sulă Tare într-un așa zis interviu dat de nemernic despre vremurile nu de mult apuse când el tăia și spânzura pe aceste meleaguri, m-au scos din țâțâni și m-au făcut să reacționez.
Nu se poate ca într-un oraș – fostă capitală recunoscută a Culturii românești și decăzut în balega prezentului – datorită unor boi ca acest Nichita și „vițele”-ul său Chirica, lumea să se facă continu că acceptă cu capul între urechi și limba în gură că niște idioți ticăloși, ce mai au și pui vii, să treacă prin această lume senini și nepedepsiți de Justiția strâmbă românească.
Măcar pentru posteritate, peste 30, 50 de ani, când progeniturile acestor limacși ce au lăsat bale de urme pe obrazul Iașului vor fi cumva vocali lăudându-se cu înaintașii lor din care desced, să existe mărturii ale unor ieșeni „get-beget” ce vor fi arătat adevărata față a mârlanilor venetici care au decăzut Iașul și l-au întârziat în dezvoltare punându-l pe un drum greșit și imprimând un retard mintal colectiv, dacă ar fi să ne comparăm măcar cu alte orașe de aceeași talie din România…
Ei bine, când Victor Ponta era Premierul României și șeful suprem în PSD, rahatul uscat Gheorghe Nichita – imediat ce Mircea Geoană a pierdut la masa verde din sufrageria lui Oprea alegerile prezidențiale – s-a văzut pus în situația de a fi fost împins de apa trasă din closetul PSD direct în Stația de Epurare a apelor murdare a partidului.
Pe timpul acela scriam zi de zi pe blog și pe Facebook articole despre nemernicia acestui limbric politic, ba chiar în cartea „LECTURI DE PUȘCĂRIE” scoasă în 2015, am dedicat un serial „feisbucist” gen parodie, întregii panarame din PSD cu eroii Nichita, Chirica, Geoană și Livache Dragnea.
La acele vremuri, când Presa locală se prosterna și lingea praful pe urmele pantofilor acestui jeg cu față umanoidă scriam fără frică despre jigoșenia securistă Victor Ponta și nu mulți erau rahații ce se ascundeau prin tufe de frică să nu fie cumva atinși de stropi.
Cine aste Gheorghe Nichita? Nimeni altul decât flegma verzuie și lipicioasă care încă se prelinge pe obrazul Iașului și al multor ieșeni care s-au văzut și se văd încă umiliți de o gloată de idioți fără discernământ ce votează doar pe bază de nostalgii trecute și se lasă momiți de o traistă goală, doi mici și o bere de 1 Mai sau de Ziua Unirii.
Este actualul consilier personal al fostului său aprod Maricel Po(m)pa ajuns astăzi Președintele Consiliului Județean Iași – un mârlan nemernic fără altă viziune decât umplerea propriilor buzunare!
Pentru că Justiția din România este doar o măciucă politică, o bâtă aflată în mâna unor brute de securiști fără scrupule proveniți din era României Socialiste „multilateral dezvoltate” și e infestată cu bandiți de joasă speță – exponente ale statului mafiot – jegul de pe gulerul Iașului Gheorghe Nichita NU este întemnițat încă în fundul ocnei și este lăsat să umble dezlegat de parcă el ar fi acum o victimă a bătăliei politice! El, o jigodie râioasă ce a târât Iașul în cele mai josnice scandaluri!
Apartenența lui Nichita la Mafia băsistă cu care are vechi legături de pe timpul când alături de Javra Ceacâră erau în PDL și aveau funcții similare de primari la București – respectiv Iași – este explicația pentru care Nichita a fost protejat și este încă protejat de Sistem. Despre asta am scris mult la acea vreme și nu revin, că mi-e silă.
La câte potlogării și jafuri vizibile de lotru la drumul mare a făcut sfidând populația Iașului, la câte ticăloșii văzute cu ochiul liber și de copiii cu sindromul Down s-a dedat, gruparea rivală din Mafie aflată de partea Binomului l-a agățat doar pentru port ilegal de sulă pe care o folosea discreționar montând oile din turma Primăriei – un obicei străvechi practicat la români – ce s-au aruncat cu frenezie orgasmică în mișcarea ipocrită mondială #MeToo.
Astăzi Ghiolbanul Nichita se dă o victimă a bătăliei politice, El, banditul penal cu funcția de Primar al Iașului! El, care a făcut atâtea abuzuri în funcție, trafic de influență, deturnare de fonduri, spălare de bani, măsluiri de licitații, trădări de interese – și blestămățiile pot continua la nesfârșit – pozează acum în curva inocentă care ridică piatra împotriva stăpânului ce până nu demult îi lăsa toți banii produși din prostituție!
Gheorghe Nichita, care și-a făcut de rahat gloaba nevastă Florentina – mama a două iepe nărăvașe pe care ticălosul le-a dotat cu zestre furată din averea ieșenilor prin tertipuri și abuzuri, cel care a micționat pe obrazul localnicilor de atâtea ori sfidându-i și umilindu-i, decimându-le simbolul sau făcând donații megalomanice către Mitropolia popei Teo fan PSD & Nichita!
Iată că acum scârba care are curajul să pășească nescuipat și nelapidat printre ieșeni – ba pe Stadion la un meci de fotbal, ba prin Casa Pătrată „dând sfaturi” de pe funcția de consilier al altui păduche de aceeași teapă – o face pe istoricul și chipurile dă pe gură alături de Nuți Spaima Puții lucruri „de taină” pe care viitura de dejecții le lasă la mal.
Am spus de multe ori și voi susține până ce pământul îmi va închide gura: o javră cu chip de om fără caracter și fără obraz ca și Nichita și alți spermatozoizi din politica ieșeană ar trebui scuipați și șutuiți în dos pe străzile orașului de la copiii din școala primară și până la chegii ce poartă încă lângă buletin carnetul de membru PCR, pentru că idioții habar nu au cât rău și-au făcut lor și urmașilor lor votând prostește propria piază rea.
Între Nichita și pușcăriașul Relu Fenechiu nu există nicio diferență alta de cât aceea că ultimul juca în aceeași piesă, dar în rolul de victimă, ce a fost sacrificată pentru ca Urma să scape Turma.
Am apucat din nefericire să trăiesc și să fiu contemporan cu niște scursuri umane care au distrus România și Iașul în mod  special.

http://evz.ro/dezvaluiri-ponta-nichita-bomba.html