UNIȚI DISTRUGEM ROMÂNIA !

Prea puțini dintre voi sunt dispuși imediat după contabilizarea voturilor de la alegerile locale să sesizeze și să conștientizeze situația în care a ajuns România, respectiv Iașul, dar mai ales motivele și vinovații pentru această nouă victorie a Mafiei.
Unii (PSD), cuprinși de euforia victoriei sistemului pe care îl reprezintă și de care beneficiază din plin de la Simirad încoace, dănțuiesc și își fac deja planuri despre noi combinații pe care ei le denumesc afaceri.
Alții de prin Primărie, își văd consolidate funcțiile, securizate afacerile făcute prin interpuși, fac planuri de răzbunare, visează la posturi pentru neveste, amante, odrasle cu facultăți inutile, sau visează la concretizarea șpăgilor mascate în vacanțe plătite la Marea Egee sau Mediterana și în cel mai rău caz pe la vreun Resort din „The Danube Delta” sau măcar la Hajduszoboszlo, aproape de Debrecen.
Moșnegăraia provenită din foștii maiștri țesători, confecționeri, mecanici, constructori sau turnători pe la CUG sau la Secu, foștii ofițeri și subofițeri de la miliție sau pompieri cu o pensie suficientă pentru traista lunară de pastile și litrul zilnic de lapte regulamentar și PET-ul cu bere alături de jimbla proaspătă de 1 leu cu aditivi, jubilează că încă n-au ieșit din sistem și le mai pot face în ciudă copiilor sau nepoților care nu s-au cărăbănit afară să caute o viață decentă și tot încearcă să aducă – împotriva voinței vechilor generații – Democrația, de care s-a săturat deja toată România și toți umblă cu ea în gură fără rușine.
Ei sunt electoratul de bază al mafiei roșii construită cărămidă peste cărămidă cu meticulozitate de securiștii și nomenclaturiștii lui Ceaușescu sub oblăduirea tovarășului Ion Iliescu – dragul nostru conducător cu față umană care ne-a apărat în 1990 de Regele Mihai și de ticăloșii care voiau să ne vândă Țara conduși de dușmanii în fruntea căruia se afla un tânăr absolvent numit Marian Munteanu – un discipol al legionarului Petre Țuțea.
Ei sunt „poporul PSD”, tovarășii disciplinați căliți de Partidul Comunist Român și de ideologia tovarășului Nicolae Ceaușescu care a construit din nimic România Socialistă distrusă astăzi de „ăștia noi” care ne-au furat țara. Tot ei sunt părinții noilor generații ale celor de 30-40 de ani sau bunicii celor de 20-30 de ani care parcă au înnebunit cu toții spunând că sunt de dreapta, de nu-i mai recunoști….
Ei, cu puterea dată de micii și berea sărbătorească de la 1 Mai sau Revelionul pensionarilor PSD, de cupoanele de ajutor social împărțite cu dărnicie înaintea Paștelui și a Crăciunului de Primar din banii comunității s-au mobilizat exemplar și au venit la vot să-l susțină pe șnapanul Mihai Chirica, demn urmaș al tătucului Costache Simirad – un țărănoi grobian și cabotin plecat din glodul Coțuștei Botoșaniului, pe care comunismul l-a făcut până la urmă profesor universitar pentru merite deosebite de turnător la Securitate, astăzi baron de Miroslava.
Mihai Chirica – continuatorul jafului, hoției sistemice clădite temeinic de alt lotru produs de comunismul cu față umană – Gheorghe Nichita, scos deocamdată din joc pentru niște motive puerile legate de portul ilegal de sulă.
În rest, cu toții oameni destoinici, care chiar dacă au furat pe față cu complicitatea interlopilor cu robă de magistrați, au mai dat de pomană și amărăștenilor săraci câte o atenție cu prilejurile enumerate mai sus.
Asta pe de o parte…
De cealaltă parte o altă ramură a Mafiei locale și naționale erijată în susținătorii Dreptei, formată dintr-o intelectualitate cu un pospai de cultură generală obținută accidental de pe Google sau Dexia în contextul căutării unui termen legat de o profesie de vârf în industria IT sau în cel al domeniului financiar-bancar unde țin Fișa Contului în calitate de doctor economist al Rectorului Mitică.
Ei sunt gășcarii oportuniști ai penalului deținut de drept comun Relu Fenechiu care a plătit politic trufia și aroganța de a se crede un hoț cu ștaif, un rechin al mediului de afaceri și un mare om politic capabil să jongleze cu buricul deștelor sale fine de pianist de provincie șmenuri și moșmande împotriva camarilei Javrei Ceacâre ce ne-a fost baci zece ani…
Ăștia, ale căror orgolii și bani murdari făcuți „bara-bara” cu mafioții baroneți din PSD îi fac să se creadă fiecare mai jmeker și mai „oț” ca Moș Gerilă și care la ordinul Sistemului s-au împrăștiat prin toate cioburile de partidulețe sparte din ulcica PDL cu ideea trasată ca la un alt ordin, la un consemn, să se reunească imediat ce vor putea îngenunchea definitiv ramura pesedistă a Mafiei.
În fond sunt cu toții părți ale aceluiași regn, sunt animale mai evoluate sau mai rudimentare ale aceleiași menajerii ale Circului, cu acrobați, clovni, jongleri și marjorete.
Ei s-au certat de la putere, de la „ba pe-a mă-ti” că e mai curvă decât mămica, au făcut mare tămbălău și hau-hau pe străzi cu baloane umflate din prezervativele folosite prin alcovuri politice, și-au umflat mușchiuleții fleșcăiți sub țoalele Armani și Versace, emanau duhori de Dolce Gabbana sau Gucci și se ungeau cu sârg pe față cu căcat unii pe alții că auziseră că ar fi un îngrășământ natural care să le stimuleze creșterea firelor din barba „trendy” înciudați că i-a prins vremea alegerilor cu fețe ca bucile de copil nou născut.
Ăștia sunt cică liberalii, lipiți de savanți ascunși în laboratoare nevăzute cu „Superglue” ca și nuca de perete dintr-un hazard, pentru ca să-i chinuie pe băsiști să lingă unde au scuipat și încă pentru cauza nobilă de a acapara subtil numele singurului partid istoric rămas cu față comercială prin care s-ar putea reseta și prosti un popor pauper îndobitocit din voință proprie.
Doar tâmpenia pornită de la vârf, din buda sasului ce-și face nevoile între două avioane la Cotroceni și transmisă aprozilor pupincuriști bunelu Vasile și nepoata Alina, care la rândul lor au consumat tone de lipici miraculos să dovedească doar că nuca stă dracului lipită de pereți răspunzând astfel comenzilor sistemului au făcut să impună cu forța niște oxiuri nocive pe listele de candidaturi ale PNL.
În ciuda evidenței și a semnalelor provenite din mijlocul electoratului „civil” care știe și simte pulsul intenției de vot al majorității, cuplul babalâcului Basil și nimfa sa nepoată Alinuța au ignorat cu bună știință evidența, persistând în prostie care – cel puțin la Iași și la București – le-au adus un rușinos șut în tuhăs și i-au mai ridiculizat încă odată (a câta oară?) așa cum le-am prevăzut spre intensa lor turbare…
Semnalul l-au dat idioții atunci când la startul oficial al campaniei electorale l-au înlocuit la „cerere” transmisă de Noul Sistem prin sasul Johannis – pe ilustrul Marian Munteanu, simbolul anticomunismului din România – cu o marionetă jalnică aflată în slujba băsescului și a interlopului spoliator broker Simu, ușchit cu lovelele multor îmbogățiți prin țări străine, pe unde se ascunde. L-am numit evident pe Cătălin Predoiu, un ins fără gust, fără culoare, dar cu miros de mort politic.
Ce cretinitate mai mare puteau să facă bunelu și nepoata cea sadică când a lovit fără milă cu tesla direct în ouăle partidului?
În tot acest timp de războaie duse cu frica de țarina Codruța, puțini au băgat de seamă ceea ce eu și încă maximum 2-3 inși cu ochii beliți și mintea trează tot încercam să vă arătăm!
De aproape patru ani se infiltrează șerpește în România târându-se furișat printre diverse pietre de hotar o droaie de reptile aruncate dinspre terariile Europei spre România sub forma unor ONG-uri bine finanțate și bine instruite, care formează acea coloană a V- a sub privirea indiferentă a SRI-ului devenit complice trădător de țară deja prin captivitatea acestuia în mâna unor generali sau colonei numiți în posturi cheie la comanda unor Unități, departamente sau servicii.
Este posibil să existe ofițeri patrioți, cu dragoste față de popor și de țară, dar în acest caz ei au fost anihilați de regimul Chiorului pentru ca el și mafia generalizată să poate acționa nestingherită fără să-i pese de urmași.
Vă tot spunem vreo câțiva dintre noi despre armata de hypsteri – un fel de organizații aproape paramilitare – aflate în centrele de comandă sub influența celor două maștere Monica Macovei și Alina Mungiu Pippidi care sunt mâna dreaptă și stângă a evreului ungur de origine americană – miliardarul George Soros.

george_soros
Acesta – prin intermediul forțelor oculte ale Sionului, ale francmasoneriei, a Grupului de la Bilderberg – acționează cu acel Guvern Planetar pe care îl controlează și care vrea să dețină controlul complet al planetei.
Soros, prin puterea financiară de care dispune și prin influența imensă ce o are se joacă în Europa ca și Napoleon cu soldățeii de plumb în lada cu nisip și dă glas sângelui său de iudeu mongoloid cu gândul să-și răzbune consângenarii unguri să-și refacă Imperiul.
Pentru că este greu și aproape imposibil în mileniul trei cu o Europă unită în democrație să declanșezi un război de cucerire, uite că există metode pașnice de ocupare sau măcar de declanșare a unui conflict militar ce ar putea avea drept consecință o reîmpărțire a unor teritorii râvnite.
Ardealul este o țintă și apropierea centenarului de la Unirea Principatelor, probabil că nu-i dă pace bătrânului păianjen care urzește pânza.
Nu degeaba în Transilvania răsar cei mai înverșunați apologeți ai europenismului corporatist de tipul unor intelectuali acoperiți ca Vasile Dâncu, George Maior, Ioan Rus, Ioan Boia, Emil Boc, etc.
Nu degeaba Sistemul care conduce astăzi România îl are în frunte pe orădeanul gen. Coldea, Laura Kovesy, Klaus Johannis, sau ieșeanul MRU cu multe origini…
România și românii sunt ținuți ocupați cu tot felul de lupte aride și can-canuri menite să le ocupe atenția, să le distragă vederea și simțul de vigilență la infiltrările acelor ONG-uri finanțate de Soros și guverne străine care își dau mâna pe ascuns cu Rusia expansionistă a lui Putin care tot revizionism dorește pentru acapararea teritoriilor pierdute.
Perfidia iudelor dușmane se traduce în Uniți Salvăm Bucureștiul ce se transformă de acum în partidul național Uniți Salvăm România, care se unifică rapid și subtil cu multe ONG-uri și Fundații ce cuprind întreg teritoriul.
Oamenii sunt pregătiți, sunt temeinic instruiți, sunt stimulați financiar și fiecare știe deja ce misiune are de îndeplinit! La Iași, ei sunt adunați în jurul lui Andrei Postolache care a avut misiunea să înființeze partidul „civic” Pentru Iași. Ce origine are Postolache? Desigur, transilvană. A fost inițiat și format la Cluj și plantat la Iași!
Asemenea Partidului Civic Maghiar, o droaie de partidulețe făcute de mâna zgripțuroaicei Monica Macovei cu complicități de la Bruxelles așteaptă semnalul să se adune în jurul magnetului numit Nicușor Dan și Uniți Salvăm România….La Iași avem Forța Moldova, M10, Pentru Iași, Pentru Bârnova. În jurul lor dansează în horă Fundația Comunitară Iași, Mai Bine, Iașul iubește teii….aceiași oameni, alte nume.
Înafara tineretului din industria IT acaparat cu salarii frumoase – peste media salariilor mari din România – cu stimulente mascate în cursuri și traininguri în străinătate, cu vacanțe plătite în locuri exotice, conștienți sau nu că sunt manipulați și folosiți pentru destabilizare, acești tineri au devenit o masă sigură de votanți care încetul cu încetul acumulează adepți până în clipa când vor deveni o masă critică capabilă să încline balanța.
În tot acest timp este întreținut cu bună știință războiul artificial între PSD și PNL, între fracțiunile sau facțiunile reprezentate de sateliții lor care sunt împinși ca într-o mișcare browniană să se miște continuu pe eșichierul politic să creeze noi poli de putere efemeră ca să țină adormită vigilența nației și ocupate instituțiile ce ar trebui să le dejoace planurile diabolice!
Totul este o prostie, națiunea a ajuns captivă fără a fi conștientă că marele pericol ce ne va da lovitura de grație se apropie!
Noi nu mai avem în fruntea țării români adevărați! Suntem foarte cosmopoliți și democrați în prostie! Avem Președinte un sas, un Prim Ministru un ungur romanizat de câteva generații , avem miniștri aduși din birourile unde se pune la cale trădarea României, avem candidați într-un sector al capitalei țării o franțuzoaică aterizată ca fluturele pe lampă să ajungă Primar de Sector, că se terminaseră românii din București!
Și lui Cioloș să-i trăiască franțuzoaica, n-avem nimic cu nimenea, dar nu vi se pare oare curios că românii curați, patrioți, buni specialiști pe diferite domenii nu mai ajung pe funcții de conducere, sunt vânați și ostracizați de către DNA, de sistemul politic de cumetrie?
Oare nu înțelegeți că în timp ce încercăm să ne răzbunăm pe viața grea ce o trăim în ciuda speranțelor făcute în 89 și votăm din răzbunare PSD ca să pedepsim „dreapta” formată din aceiași securiști și nomenclaturiști facem jocul adevăraților dușmani?
Oameni buni, nici PSD-ul, nici PNL-ul nu mai pot NICIODATĂ să salveze țara de la pieire și de la disoluție! Conștienți sau nu, ACUM niciun partid politic existent nu mai are forța interioară de a se regenera, de a scoate România din impas, indiferent că vorbele sunt rostite de Victor Ponta, Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu, Blaga, gravida Alina sau mai știu eu care fosilă politică locală sau națională!
Singura șansă de a ne putea opune noii forțe care urmărește lovitura de grație dată României în pragul aniversării centenarului este această construcție politică numită ALIANȚA NOASTRĂ pe care încearcă să o formeze acum Marian Munteanu, singura persoană credibilă anticomunistă, cu simț patriotic și justițiar care adună în jurul său oameni capabili să elaboreze și să scrie un Program de Țară coerent și viabil, o nouă Constituție capabilă să apere drepturile capitalului românesc, să apere pământul străbun de ocuparea pașnică a unor dușmani perfizi!
Singura noastră șansă este să dejucăm urgent planurile noului partid proaspăt înfiripat denumit Uniți Salvăm România și a sateliților săi și să-i opunem o mișcare națională și mai puternică, denumită ALIANȚA NOASTRĂ, la care să adere toți românii care își doresc să moară în țara în care s-au născut, au trăit și au muncit și pe care să o lase moștenire și generațiilor viitoare!
Alianța Noastră trebuie să devină în noiembrie opțiunea de vot ale tuturor celor curați, indiferent că până acum au votat mecanic PSD sau PNL crezând că prin asta își fac vreun bine lor sau României!
Nu vedeți că Armata ne este trimisă să lupte pe tot Globul în timp ce dotarea și înzestrarea ei este sub orice critică? Nu vedeți că suntem atrași în tot felul de exerciții militare fiind dotați cu mijloace rudimentare să ni se dea senzația că facem parte dintr-o Mare Putere și la un caz vom fi puși în fața unui fapt împlinit printr-un Pact de retrocedare pașnică pe o semnătură pusă de un sas sau un ungur?
Dușmanii nu sunt nici în PSD, nici în PNL! Dușmanii noștri suntem noi înșine, sunt corupții care întrețin sistemul corupt, dar cel mai mare dușman este această armată de elită formată din hypsteri inteligenți infiltrați în societate cu diferite teme.
Ei sunt ajutați nevăzut de culte religioase neortodoxe care sunt folosite pașnic ca masă de votanți la ordine venite pe linie bisericească.
Cum vă explicați că Andrei Postolache a obținut uimitorul procent de 13,..% când este un ins aterizat în Iași dintr-un loc neprecizat și dintr-o dată a devenit o personalitate?
El intră în Consiliul Municipal ca ilustru necunoscut, iar Anca Preda – avocat cu notorietate, membră în vechiul C.L. independentă care s-a opus continuu fărădelegilor săvârșite de mafia lui Nichita și Chirica nu obține nici 2%?
Așa a reușit la București să-și infiltreze cu mărețe vorbe și Nicușor Dan ciracii săi super intelectuali români sau francezi – „europeni” – și de la un deget luat, urmează mâna din umăr și în final capul…
Ăștia se unesc să distrugă România, nu să o salveze!
Veniți așadar să ne ALIEM și noi ca să o salvăm cu adevărat!