BREKING NEWS – ELODIA TRĂIEŞTE!

ora 6,28 (ππ)
Agenţia Băsepress, anunţă un eveniment bombă:
procurorul Gheorghe Iacob – adjunctul Codruţei Kővesy – a ridicat listele cu persoanele care au votat la referendumul de pe 29 iulie. Acţiunea are drept scop intimidarea primarilor, dar şi intenţia de a da prilej lui Băsescu şi susţinătorilor săi să stige la Europa că este clar că lovitura de stat continuă…
Spre surprinderea tuturor, s-a constatat că o persoană din Ploieşti are CNP identic cu cel al Elodiei Ghinescu. Procurorii însoţiţi de mascaţi au descins în timpul nopţii la domiciliul persoanei bănuite că este Elodia Ghinescu.

elodia
Forţînd uşa masivă cu lovituri de berbece, poliţiştii s-au trezit în dormitorul Almei Roberta Anastase,

Roberta2

care şi-a cerut scuze că a fost găsită sumar îmbrăcată(cu cerceii) , în pat cu logodnicul dumneaei – senatorul Radu F Alexandru.
Cei doi au fost reţinuţi ( în declaraţii ), urmînd ca femeii să i se facă testul ADN.
Fostul soţ al Elodiei Ghinescu – poliţistul Cioacă – recunoaşte unele asemănări cu fosta soţie, mai ales în părţile esenţiale.
Vă vom ţine la cur ent cu mersul anchetei. Iată aşadar cît de important este să cercetezi cu atenţie listele cu votanţi !

One thought on “BREKING NEWS – ELODIA TRĂIEŞTE!

  1. Totodata,”cercetand listele cu votanti”,poti face si recensamantul-macar partial !!-al populatiei cu drept de vot.
    Poti afla,de exemplu,ca vreun prieten sau cunoscut pe care-personal !!-l-ai condus pe ULTIMUL DRUM este BINE,SANATOS IN VIATA SI ATAT DE….”VIOI” incat a votat de doua sau chiar de mai multe ori…!!!!

Comments are closed.