COTITURA

Azi e o zi mare pentru România. O zi foarte importantă. Aproape la fel de importantă ca ziua de răscruce cînd a fost desemnat Klauss Johannis candidatul PNL la prezidenţiale în dauna lui Crin Antonescu.
Bine, pînă îl validează şi în ACL după nişte sondaje măsluite, făcute la comandă aşa cum au fost şi acelea în cazul lui Crin, nu mai este mult şi certamente Sistemul merge metodic şi sigur acolo unde şi-a propus şi şi-a dorit: schimbarea omului de la Cotroceni cu unul favorabil acestui Sistem, care să-i asigure protecţia Chiorului şi a camarilei sale.
În ciuda tuturor aparenţelor – după scoaterea din cursă a singurului om ce ar fi putut pune în pericol acest mecanism securistic – Crin Antonescu a fost anihilat. Victor Ponta nu este nici pe departe tipul care va lupta vreodată să schimbe Sistemul, să democratizeze ţara, pentru simplul motiv că el însuşi este parte a acestei maşinării şi de care se foloseşte şi se va folosi. Şmecheria e că ar fi dorit doar să se poată da şi el mare sau să poată scăpa basma curată cîţiva sponsori neoficiali ai partidului şi a familiei sale.
Condamnarea lui Voiculescu de astăzi este a doua zi de importanţă majoră pentru viitorul României din acest an de graţie. Ea ne arată că de acum nu mai este absolut nimic de făcut, că Sistemul şi-a protajat toate vulnerabilităţile şi prea puţine şanse mai există pentru doborîrea lui.
De fapt Voiculescu şi-a tăiat craca de sub picioare cînd – sperînd să-şi protejeze pielea – a ales să trădeze alianţa cu liberalii şi în special cu Crin Antonescu – trecînd cu arme şi bagaje în barca pneumatică a lui Ponta şi PSD, slujindu-l ca o slugă fără crîcnire.
Ponta şi PSD-ul al cărui produs ticălos este, sunt PROGRAMAŢI genetic să trădeze. Pe oricine. Ei n-au mamă, n-au tată, sunt organizaţi perfect pe entităţi, pe structuri şi ascultă orbeşte de ordine venite de sus, de jos, din stînga sau din dreapta.
Trustul Intact şi-a atras mînia multor români care îl urau pe Băsescu, pentru că – în momentul cînd s-au transformat cu toţii într-un cor care scuipau în loc să cînte spre Antonescu şi adepţii săi, cei care vedeau în el un lider onest şi curat – au înţeles că jurnaliştii ce clamau „dreptate pînă la capăt” şi se considerau vîrf de lance, nu sunt de fapt decît nişte oameni slabi, manipulaţi – dar şi manipulatori, ce sunt gata să-şi renege crezul pentru simbrie.
Că asta le-a cerut Voiculescu, traba lui! Dumnezeu l-a pedepsit pentru asta şi probabil că trufua lui Gâdea, Ursu, Sandra Stoicescu, Dana Grecu, Radu Tudor, va fi cît de curînd redusă la tăcere, sau cel puţin va induce în mintea lor o undă de frică şi de îndoială a siguranţei zilei de mîine care le dădea nu doar curaj, ci şi tupeu. Mult tupeu.
Pentru societatea civilă – dar în special pentru adepţii PSD, condamnarea lui Voiculescu în plină campanie este o pierdere imensă.
Personal eu suspectez – pe linie de Inteligence – un joc dublu făcut de Ponta cu amicul Ghiţă pentru a pune capăt supremaţiei Antenei 3 şi a schimbării liderului în persoana canalului favoritului lui Ponta şi al Serviciilor – România TV.
Om trăi şi om vedea, vorba marelui învăţat, dar eu nu dau doi bani pe vorbele mieroase şi compătimitoare ale lui Pinochio.
De azi încolo lucrurile pot lua cam orice întorsătură. Pînă organele internaţionale abilitate vor schimba sau nu sentinţa, e cale lungă şi o falangă extraordinar de importantă a luptei antibăsiste, a fost înfrîntă!
Asta, împotriva poporului român care vrea încă „dreptate pînă la capăt”…
Sistemul după Băsescu va fi schimbat cu atîta lentoare, încît practic el se va regenera continuu fără ca tabăra băsistă care a atins apogeul la devalizarea ţării, va avea ceva de suferit…
Oricine va cîştiga scaunul la Cotroceni aparţine Sistemului sau poate fi constrîns de Sistem să joace cum i se cîntă. Singurul om care nu ar fi răspuns în totalitate comenzilor primite – Crin Antonescu – a fost anihilat.
Ar mai fi o singură şansă pentru Antene şi pentru ideea dreptăţii pînă la capăt şi aceasta este una foarte mică, dar totuşi ea există!
Dacă Antenele mai sunt lăsate să emită şi sunt conduse astfel încît să întoarcă armele ce-l apără pe Victor Ponta spre Ioan Ghişe cu toate forţele mediatice ale Trustului, acesta poate cîştiga!
Cred că acum Voiculescu şi analiştii lor de taină pot trage linia şi constata că au pierdut procesul şi l-i s-a pus sechestru pe avere pentru că au avut încredere în Ponta şi PSD ce au numit-o aiurea pe madam Kovesy, pe Procurorul General, pe Morar la CCR, pe judecătorii de la ÎCCJ, la CSM, pe Ministrul Justiţiei, care nu că nu au intervenit conform atribuţiilor de serviciu, dar AU FOST COMPLICI prin tăcere la toată mascarada.
Asta e o dovadă clară că Ponta şi toţi ai lui sunt mînă în mînă şi complici cu Sistemul.
Dacă cineva de la ei are ideea să pompeze aer în Ghişe, să-i facă un PR asiduu ca în cazul lui Mircea Diaconu, Ghişe poate rupe electorat de-al PSD care vede în el cam singurul om ce a dovedit că a luptat direct cu Băsescu şi a avut chiar propuneri neluate în seamă.
Liberalii fideli lui Antonescu vor sta acasă în principiu şi se vor abţine de la vot, sau îşi vor anula buletinele, oricum nu vor vota niciun „ceapist” şi probabil în niciun caz Ghişe. Dar între candidatul ACL, Tăriceanu şi Ghişe, ultimul are cele mai mari şanse să adune voturile celor antisistem, celor care încă mai au în minte „dreptate pînă la capăt”.
Ghişe a recunoscut şi el că a fost un informator al vechii securităţi – nu ştiu în ce măsură mai poate fi şantajat – dar cel puţin în aparenţă ar fi singurul capabil şi determinat să stingă setea de răzbunare penru mulţi români.
Nu cred că la Antene, sau chiar Voiculescu, are acum atîta minte să înţeleagă asta şi să exploateze în interesul lor, dar dacă vedeţi că se înteţesc emisiunile ce-l vor avea invitat pe Ioan Ghişe, să vă fie clar că în acelaşi timp tunurile se vor roti pe afet spre Ponta şi PSD-ul care le-a înşelat aşteptările.
Abia acum „anteniştii” vor avea determinarea să lupte cu toate forţele contra Sistemului şi abia acum ar putea fi cu adevărat folositori pentru asanarea societăţii…
Dacă ar ieşi ( prin absurd) Preşedintele României, Ioan Ghişe nu l-ar graţia imediat pe Voiculescu. Nu! Dar cu un Guvern USD ar porni la înlocuirea la soroc a procurorilor băsişti din punctele cheie cu procurori antibăsişti cu notorietate şi ceea ce i se întîmplăazi unei părţi a Sistemului, i se va întîmpla celeilalte în viitor. Pentru unii este de ajuns.
Oricum, am jurat că nu dau votul decît lui Crin Antonescu şi jurămîntul rămîne sfînt pentru mine.
Sufăr enorm că în timpl vieţii mele am trăit asasinarea lui Ceauşescu pe care l-am urît şi i-am dorit apusul sistemului, la alungarea Regelui Mihai al României, la perioadele ticăloase ale lui Iliescu, Năstase şi Băsescu şi acum la îndepărtarea ultimii raze de speranţă ce era Crin Antonescu.
Ştiu că indiferent cine va fi ales în decembrie, ţara mea în care m-am născut şi în care am rămas pînă la capăt, a clacat. Practic, suntem o ţară doar cu numele. Practic, ni s-a mărit ţarcul, dar suntem la fel de îngrădiţi şi de mînaţi din urmă atunci cînd ni se cere să schimbăm păşunea….
Voi votaţi? Treaba voastră….