DACĂ EXISTĂ DUMNEZEU….

Dacă Dumnezeu chiar există, atunci El sigur vede că ţara asta şi-a pierdut credinţa.
Atunci va face un minim gest pentru a ne arăta tuturor celor care au luat în derîdere învăţăturile Sale şi am urmat doar exemplul Diavolului, că suntemîn păcat…
Doar lucrătura Satanei a făcut posibilă distrugerea acestui popor ancestral făcîndu-l lacom, ticălos, cu falsă evlavie, hoţ, profitor, mincinos şi lăsîndu-se îndobitocit.
Dacă există Dumnezeu, El va face o minune şi în ultima clipă înainte de distrugerea definitivă, ne dă un semn şi ne deschide ochii tuturor despre ceea ce se va întîmpla dacă nu profităm de ultima şansă.
Acum, cînd ne aflăm din nou după un sfert de secol în faţa unui moment hotărîtor, suntem din nou în iminentul pericol să ne videm pentru totdeauna Satanei.
În 90 l-am ales pe Iliescu în loc să-l aşezăm înapoi pe Rege şi să ne lepădăm de comunism. Am ales să continuăm lucrătura drăcească a Republicii, alegînd la îndemnul satanic pe Iliescu, Constantinescu, din nou Iliescu şi Băsescu!
Sub aceştia s-au perindat numai guverne patronate de hoţi şi escroci care au vîndut toate bogăţiile acestei ţări pe cîţiva arginţi, ce aceşti diavoli i-au luat hulpavi, sacrificînd întreaga naţie.
Au perpetuat pentru aceasta sistemul comunistoid securistic lăsat de Ceauşescu, pe care l-au perfecţionat, adaptîndu-l şi mai bine în interesul unei clase de hoţi.
Au distrus sistematic fibra acestui neam care rezistă de milenii pe acest areal, în ciuda urgiilor ce s-au abătut de-a lungul vremurilor pe aici. Ne-au transformat dintr-un popor cu o mare putere de muncă, înzestrat cu o mare creativitate, cu frica şi credinţa în Iisus Hristos, în nişte fiinţe false, care merg azi la biserică doar ca să-şi spună că respectă nişte datini străbune, dar adevărata credinţă a mai rămas doar la foarte puţini călugări şi călugăriţe prin mânăstiri dosnice şi ferite…
Însăşi mare parte din capii Bisericii strămoşeşti dau dovadă de pierdere a busolei fiind convertiţi de Diavol şi îmbiaţi cu maşini superluxoase, cu clădiri şi terenuri cărora nu le mai ştiu numărul, au dezvoltat în ei lăcomia şi dorinţa de a acapara averi nemăsurate!
Doamne, dacă exişti cu adevărat, fă o minune imediat şi ridică ceaţa de pe ochii şi gîndirea românilor şi arată-le că asta e ultima şansă să se împotrivească Diavolului!
Se pare că nici pedeapsa cu stihiile dezlănţuite asupra lor nu le poate deschide mintea cea de pe urmă…
Doamne, le-ai dat o mare şansă, un mare noroc şi ai ridicat din mijlocul lor un român care s-a dovedit a fi un om modest, un om sincer, înzestrat cu virtuţi pe care majoritatea alor săi nu le mai au: cinste, onoare, altruism, modestie.
Din păcate Satana le-a luat într-atît de tare minţile oilor tale, încît văd cu toate doar pajiştea de dincolo de rîpa care li se cască dinainte şi către care fug disperaţi în turmă, cu riscul de a se prăpădi în hău.
Doamne, fă ceva dacă ai putere şi întoarce în ultima clipă oile rătăcite din drumul lor către pierzanie arătîndu-le pe adevăratul păstor, pe cel pe care trebuie să-l urmeze pentru a nu cădea în prăpastia ucigătoare!
Arată-li-l doamne pe Crin Antonescu şi fă Doamne o minune pentru ca naţia română să nu piară!
Doamne ajută!

One thought on “DACĂ EXISTĂ DUMNEZEU….

  1. Intr-adevar, Crin Antonescu pare a fi cel mai bun dintre cei pe care ii cunoaste publicul larg…

Comments are closed.