DE CE N-ARE URSU COADĂ ŞI IAŞUL N-ARE TEI

Pentru cei dintre voi care nu vă explicaţi nici în ruptul capului de ce în oraşul nostru nu există coeziune socială şi un inept ca NICHIRICA îşi poate permite să micţioneze în capul locuitorilor alături de Sălceanca – o babă comunistă ticăloasă şi răzbunătoare – vă rog să fiţi amabili şi îngăduitori şi să observaţi puţin ce se întîmplă prin tîrg.
Acum vreo trei zile, un cetăţean de onoare –„megieş” – a avut inspiraţia să pozeze prin Parcul Expoziţie nişte copaci falnici, care erau marcaţi prin cioplirea cojii şi vopsitul cu vopsea roşie la rană, plus poansonul rotund…Tei1
Nu trebuie să fi fost pădurar sau Şef de Post la miliţie ca să nu ştii că ăsta este un semn rău…
Ticăloşii ăia care stau înfipţi ca şi căpuşele în primărie ca în pielea vietăţilor, au pus demult gînd rău arborilor din oraş ce au fost plantaţi  pe vremea cînd ei nici nu se născuseră, sau erau abia pionieri sau „şoimii patriei”…

Tei 3
Imediat după postare, „moa” şi încă alţi oameni vigilenţi şi „de bine” care facem în ture de serviciu pentru paza oraşului, am dat alarma şi am scris şi noi nişte texte de avertizare şi de ameninţare pe care le-am lansat pe Facebook…

Tei2
Deîndată am constituit „o celulă de criză” şi pentru prima dată societatea civilă din Iaşi s-a mobilizat exemplar de rapid, creindu-se o adevărată isterie.
Pentru asta ar trebui să mulţumim deschis inepţilor ticăloşi NICHIRICA ce au făcut posibil prin atitudinea lor de sfidare şi ignorare a cetăţenilor să-i determine pe aceştia să nu mai accepte să asiste nepăsători la uciderea cetăţii.
S-a creat de către un „comitet de iniţiativă” imediat un „Event” prin care sunt chemaţi toţi cetăţenii oraşului – indiferent de opţiunile lor politice – la unitate şi acţiune.
S-a fixat o dată şi un loc pentru o întrunire de protest în Parcul Copou, iar între timp – mai mult pentru testare şi pentru punerea primăriei în adevărata lumină – am hotărît să fie cerut în mod oficial şi o autorizaţie de protest. Este de aşteptat că imbecilii nu vor elibera autorizaţia din simplul motiv CĂ SE TEM, aşa cum au făcut şi anul trecut cînd au refuzat autorizarea de Ziua Mondială a Mediului a unei acţiuni pentru a marca şi la Iaşi această zi în care ei au mai tăiat ostentativ pe strada Lascăr Catargi vreo cinci tei falnici ca să paveze trotuarul în faţa sediului RTV.
Autorizaţi sau nu, oamenii sunt foarte hotărîţi să vină la data solicitată la o plimbare în Parcul Expoziţie, pentru că niciun idiot nu poate interzice unui om liber să se plimbe într-un loc public. Atunci, persoana care cere autorizaţia în numele societăţii civile nu va participa „la plimbare” pentru a nu fi supusă abuzurilor repetate ale caraliilor lui Nichirica.
Cînd noi – cei din comitetul de iniţiativă – am făcut acest „Event” şi am stîrnit vîlvă în oraş de a percutat rapid şi presa, am apelat la toată lumea: pesedişti, liberali, băsişti, „de stînga” sau „de dreapta” în calitatea lor de membri în primul rînd a societăţii civile, am avut în vedere ca acest protest să nu fie confiscat de vreun partid politic, deoarece fiind şi campanie electorală nu am dorit să dăm apă la moară Ineptului Şef şi să-i dăm acestuia posibilitatea ca să se justifice în faţa opiniei publice că este un atac politic.
V-am spus fraţilor, veniţi la manifestare îmbrăcaţi cum vă taie capul – cu tricouri cu mere, cu pere, cu trandafiri sau săgeţi – dar veniţi în primul rînd ca cetăţeni, să dăm dovadă de unire şi coeziune…
Dar nuu, s-au găsit imediat alţi tîmpiţi care au ouă mai mari prin buzunare să iasă în frunte ca rahatul în mijlocul trotuarului şi să se bage în seamă imediat că fac ei singuri un protest imediat ieri (8 mai), în Parcul Copou şi cheamă pe toţi ieşenii la protestul lor. Apoi, nişte alţi ticăloşi foşti băsişti de notorietate – mascaţi într-un ONG cu titlul „Iaşul iubeşte teii”-  au dat la pace cu un tip din comitetul de iniţiativă vădit interesat să fie cooptat politic  şi au  schimbat data de 17 mai în cea de 11 mai şi locul iniţial din Parcul Copou, la Parcul Expoziţie! Ora  Evenimentului a fost cînd anunţată la 16, cînd la 15, ACUM CICĂ E LA 13, DE PARCĂ CINEVA, duminica, NU DĂ PRIORITATE SĂ STEA LA MASĂ MĂCAR ÎN WEEKEND CU TOATĂ FAMILIA! Curată nebunie! Este intenţionat organizat să dezumfle un protest pentru că „Iaşul iubeşte teii” este un ONG ce face făţiş jocul primarului, primind şi fonduri (legale) de la primărie! Asta e!

Tei PMP
Ieşenii pot fi acuzaţi de orice, că sunt fricoşi, că sunt laşi, că sunt nepăsători, dar nu pot fi acuzaţi de prostie.
Adică cum vii tu, un partid de căcat care puţi de la o poştă de fecale pentru că reprezinţi în mintea tuturor românilor simbolul ticăloşiei supreme – ce eşti peceput ca cel care – avîndu-l în frunte şi ca mentor pe matrozul Popeye ai tăiat salariile şi pensiile românilor în timp ce ai jecmănit distrugător România – te trezeşti „să tai maioneza” şi să te erijezi în stindardul de luptă al societăţii civile?
Aşa aţi făcut şi cînd au fost tăiaţi teii pe Ştefan cel Mare – aţi  încercat să confiscaţi o mişcare pornită tot din societatea civilă – dar oricum, atunci a fost mai cu perdea şi iubitorii teilor „s-au mascat” neîndrăznind să afirme pe faţă pe cine reprezintă.

https://www.youtube.com/watch?v=Cqtu4EwAvM0&feature=youtu.be
De asta lumea nu mai are încredere că există şi oameni dezinteresaţi care sunt dispuşi să lupte cu autorităţile pentru drepturi civile şi pentru respectarea democraţiei.
Nu aţi făcut altceva măi poPULArilor decît să stricaţi parcă intenţionat acţiunea construită de societatea civilă la care aţi fost invitaţi chiar ca formaţiune politică.
Pentru că nimeni din lume nu ar fi putut să reproşeze că la mitingul de protest organizat de cetăţenii unui oraş se alătură chiar din raţiuni politice, orice partid care participă pentru a arăta acelor cetăţeni că-i sprijină şi sunt alături de doleanţele lor, dar să vii să încerci să confişti un eveniment pentru care demult îşi bat capul cîţiva nebuni dezinteresaţi să-l facă pentru a stabili o coeziune socială, este chiar o culme a obrăzniciei!
Vă vom vota poPULAr!
Asta a dat scuipat la furcă Huţupanului Inept de la Raznovanu Palas să strige în gura mare că partidele politice aflate în opoziţie cu el caută să transforme o activitate curentă a primăriei în bătălie politică!
Că nu este aşa o ştiu şi maidanezii care se cacă nonşalant pe pietonal şi se pişă pe imenşii salcîmi japonezi pitici care străjuiesc pietonalul, pentru că nicio lege din lume nu-ţi spune că pentru a proteja „cetăţenii” trebuie să decimezi toţi copacii dintr-un oraş!
Cu toţii ştim şi vedem cu ochiul liber că ticăloşiile făcute au la bază interese oculte, iar mitingul de protest va fi doar o măsură de avertisment public pe care ieşenii vi-l vor da, dar de fapt răzbunarea lor va fi în faţa urnelor de vot, cînd vă „vom executa” fără milă şi ştim că asta vă doare cel mai tare.
Gata cu inepţii NICHIRICA, chiar de veţi apuca să tăiaţi absolut toţi copacii din oraş pînă vă”luăm gîtul”, dar soarta voastră este demult pecetluită.
Aleluia!