DIACONU’ MIRCEA

Vă mirați probabil mulți dintre voi de procentul neașteptat de mare obținut de actorul Diaconu în aceste alegeri.
Pe mine nu mă miră prea tare, deoarece acuma pot să văd cîți idioți ziceau pînă mai ieri că sunt votanți ai PNL.
De fapt – cu rare excepţii – Diaconu a fost votat masiv de doamne la menopauză în virtutea imaginilor din tinereţe, pe vremea cînd nostalgia le aduce în memorie cum şi-a luat el şi Lupeasca „Buletin dă Bucureşti”.

DSC03785
Aceste cuconeturi ce îşi deapănă amintirile legate de flirturi pe la şedinţele şi instruirile de partid de pe vremea lui nea’Nicu, credeau că s-au emancipat taman pe timpul cînd Băsescu le-a tăiat pensia sau salariul şi – mînaţi de cohorta de manipulatori ai lui Gîdea – aveau orgasm provocat de USL.
Ăştia nu au conştientizat niciodată că USL-ul a fost de fapt girat de onorabilitatea şi charisma lui Crin Antonescu, de discursul său perfect şi nu de gloata de inepţi din spatele Şarpelui cu Ochelari şi a Baronilor Roşii.
De asta le-a fost uşor mahalagioaicei Dana Helas şi a mercenarilor lui Voiculescu să exploateze cu succes (in)cultura politică a acestor snobi de provincie şi să-i dea „maestrului” rolul vieţii sale, acela de ţîrcovnic al cinstei întruchipate cu masca aia de om simpluţ luptător al dreptăţii naţiei, în spatele căruia au ascuns sub tencuiala groasă a machiajului, perfidia şi dorinţa de carierism al unui om care nu era mulţumit cu cît putea cîştiga cu soaţa, din artă.
Succesul diaconului Mircea a dezbrăcat în pielea goală electoratul proliberal, lăsînd la vedere acum pe acela care şi în curul gol a rămas pe poziţii lepădîndu-se de satane.
„Urma scapă turma” – zice un proverb şi „apa trece, pietrele rămîn”spune altul…

3 thoughts on “DIACONU’ MIRCEA

 1. Nu ești român dacă nu-i dai la țurloaie celui ce se ridică ! Dacă am împușca pe toți care vrem, la un moment dat am fi singuri.. Câtă nerușinare să dai peste bot unuia care merită voturile, și nu i le oferă partidul care -l face sclav, de nici măcar opinia personală nu poate decît să coincidă cu cea a partidului…
  .

  1. ATENTIE !!!
   Cine merita voturile si mai ales de ce ? Mircea Diaconu, ca e corect si cinstit ? Daca te gandesti ce a facut ca parlamentar, in afara absentelor „fara numar”, daca ai citi interviul dat in „Interviu Mircea Diaconu rupe tacerea” in care n-a fost in stare sa duca o fraza coerenta pana la capat, ar fi imposibil sa vrei sa-l votezi pentru o asemenea functie. Doar aceea categorie subdezvoltata dpdv intelectual, care sta cu ochii lipiti de pastorul Gadea de la Antena 3 poate vota acest om, dovedit profund necinstit. I-ati dat lui Mircea Diaconu „biletul” de europarlamentar probabil pentru rolurile jucate in filme si cel de amarat si persecutat de toti si toate, jucat in strada. Ati uitat sa va puneti intrebarea, ce va putea face el acolo ? Va putea sa ne reprezinte interesele ? Probabil ca v-ati gandit ca nu-i strica si lui o vacanta de cativa ani. Si acum sa facem un exercitiu. A declarat ca in 5 zile a strans 125.000 de semnaturi. Asta inseamna 25.000 de semnaturi pe zi. Ce ziceti, este posibil ? Tot el (adica semnat de el) face un program de strangere a semnaturilor inclusiv instructiunile. in care sunt stabilite puncte de colectare doar in Bucuresti , in jur de 6-7 si tot acolo, se prevede ca programul de strangere a semnaturilor se desfasoara intre orele 8-12, adica 4 ore pe zi. Inteligentilor, faceti o mica socoteala. In aceste conditii a putut strange Mircea Diaconu, cu familia, prietenii si cunoscuti (asa declara el) 25.000 de semnaturi intr-o zi ? Va spun eu raspunsul Nici intr-un caz, exclus. E imposibil fizic sa faci acest lucru. Nu s-ar putea nici daca ar lucra 24 de ore din zi. Atunci ??? In al doilea rand , la TOATE sondajele efectuate, s-a comunicat un procent mai mare la PSD cu cca 3-4 procente fata rezultatele oficiale, iar la Mircea Diaconu s-a comunicat un procent mult mai mic, cu cca 3-4 procente decat cifrele oficiale. Olguta Vasilescu, vicepresedintele PSD si primarita Craiovei a recunoscut ca l-a ajutat pe Mircea Diaconu (nu a spus in ce fel), dar nici motivul pentru care a ajutat un independent
   . Daca esti cat de cat destept, trage singur concluziile. Daca nu, spor la manipulare, in continuare.

 2. Dacă electoratul ăsta liberal este aşa de numeros, de ce nu s-a dus să voteze PNL? Dacă PNL e un partid atât de minunat, de ce nu a convins lumea să-l voteze? Dacă e democraţie ultimul cuvânt trebuie să-l aibă poporul, adică majoritatea, nu o minoritate de snobi, cu aere de burghezi, care dispreţuiesc profund „gloata”.

Comments are closed.