MeReU…

MeReU ieșenii vor avea motivații suplimentare să voteze pe MRU sau partidul creat de el

mru

pentru diversine, cînd Băsescu și „serviciile” fidele lui au hotărît înainte de teminarea mandatului – după supravieţuirea de la Referendum – să spargă puşculiţa, să împartă biştarii şi să pornească fiecare pe drumul său pe cont propriu ca în filmele de comando pentru a se întîlni la punct fix în 2016.
Cuvîntul de cod a fost: „scapă cine poate, cum poate, ne certăm, ne scuipăm, dar ţinem legătura prin agenţii cunoscuţi şi ne subordonăm cu toţii cauzei. Ţara e a noastră, mai sunt încă multe bogăţii de împărţit, dar rămînem uniţi”
Astea au fost cuvintele Şefului la despărţire. De faţă erau: Zeus, Blaga, MRU, Nuţi Paraşutizda, Aiurel Neamţu, generalul Coldea, generalul Opriş, chelneri şi chelneriţe din SPP.
Ideea era simplă, îi prostim pe proşti, scuipăm cît mai tare PSD-ul, dar îl controlăm prin Servicii. Agenţii din Justiţie vor lucra sub comandă împărţind dreptatea controlat, astfel încît nici UE nici americanii să nu poată dovedi că lucrăm mînă în mînă.
MRU şi Forţa Civică a luat la Iaşi un scor neaşteptat de mare în detrimentul PDL şi Mărul Paraşutizdei.
Asta se datorează în primul rînd faptului că MRU este cunoscut la Iaşi ca un absolvent de Negruzzi unde s-a remarcat ca un tip excepţional de inteligent şi care – chiar de nu-l curăţa Tătuca pe nea Nicu’, MRU tot avea să aibă o carieră minunată în fostul DIE…
Problema e că „structugrili” lui Băse care acţionează mai presus decît statul, controlează la rîndul lor aproape toţi politicienii şi au puternice legături cu masoneria mondială şi cu alte organizaţii transfronaliere care fac jocurile.
Să înţelegeţi aşadar că suntem cu toţii priviţi ca o turmă de oi proaste care behăie cerînd dreptul la o pajişte mai verde, cu mai mult trifoi şi cu acces uşor la un pîrîu cu apă limpede şi cristalină.
Există aceste condiţii şi poate într-un tîrziu ni le vor da, dar mai întîi trebuie să ne intre în cap că nimic nu putem avea cu forţe proprii şi astea se obţin numai prin bunăvoinţa unor stăpîni binevoitori. Pînă atunci behăiţi cu toţii să vă auziţi cît de puternici sunteţi.
În turma de oi behăitoare există totuşi cîteva – e drept, extrem de puţine – care intuiesc situaţia, care ştiu prea bine „ce şi cum” dar nu pot face mare lucru datorită mulţimii oilor proaste din turmă.
Cu prostul nu ai ce face, el este dispus pentru o mînă de iarbă mai grasă să accepte sacrificiul tăierii la fiecare sărbătoare a stăpînului şi „în numele democraţiei” sunt dispuse să behăie toate la comandă pe un anume ton.
MRU este din Iaşi. Are mulţi foşti colegi de liceu şi de facultate, părinţii săi foşti profesori universitari au fost oameni stimaţi şi pe timpul lui Ceao, erau contra regimului…Toată această lume iradiază în jurul ei numai aprecieri şi elitism.
Aş fi gata şi eu oricînd să votez şi să apreciez asemenea politician deştept şi cult, dacă nu aş şti că este un om care aparţine „serviciilor”. M-am săturat şi nu mai vreau pur şi simplu să fiu manipulat de securişti!
A fost instruit, şcolit şi format de servicii. A fost Ministru de Externe, a fost Şef al SIE, apoi a primit ordinul să se desprindă şi să treacă în civilie formînd un nou partid cu un nume care să poată induce în eroare lumea neştiutoarte şi să crească prin forţe proprii şi bani furnizaţi pe căi oculte, pentru ca într-o zi să vină la putere.
Oile mai deştepte degeaba încearcă să deschidă ochii celor multe şi proaste. Au în ele o genă anume de animal de sacrificiu şi efectul turmei anihilează orice încercare de schimbare a sorţii.
La Iaşi se va vota MRU, MeReU…