DUPĂ SPĂLAREA PE CREIER, ACUM SPĂLAREA DE PĂCATE…

Cu exact un an în urmă asistam la mîrşăvia pusă la cale de ayatolahul de la Antena3 şi de muezinii săi: denigrarea maximă a lui Crin Antonescu şi a liberalilor, iar apoi crearea de diversiuni pentru a introduce disensiuni şi zîzanie în PNL.
Pe acea vreme îi înjuram copios şi le prevesteam că o să-i ia naiba.
Şi naiba i-a luat, pentru că toate le-au mers pe dos! Ponta nu le-a ieşit, iar Johannis le-a dat toată campania cu flit ridiculizîndu-i şi făcîndu-i să aibă spume în colţul gurii.
Atunci le prevesteam că toate dejecţiile şi lăturile ce le aruncă în capul liberalilor fideli lui Antonescu se vor întoarce ca un bumerang împotriva lor şi va veni o zi cînd îşi vor linge singuri flegmele de pe garduri. Şi iată, acea zi a venit!
Cu toate laudele lor continui, ratingul le-a căzut vertiginos faţă de vremurile cînd erau incontestabil lideri de piaţă şi toţi se băteau să cumpere pe sume imense publicitate la Trustul Intact – în special la Antena3.
Sunt convins că şi astăzi deţin supremaţia televiziunilor de ştiri – din simplul motiv că toată concurenţa lor este din start cu 2-3 clase mai jos. Şi Realitatea, şi România Tv şi B1 sau Digi24 sunt cu mult mai slab dotate tehnic, au bani mult mai puţini (cu excepţia poate a României TV a lui Ghiţă) şi prin urmare la salarii mai modeste şi jurnalişti mai slabi.
Tocmai de aceea eşecul Antenei3 în bătălia alegerilor prezidenţiale şi ignorarea ei de către actuala Administraţie Prezidenţială îi face să turbe.
Probabil că în frămîntările şi insomniile sale, ayatolahul Gâdea s-o fi gîndit că figura sa de tînăr imberb cu faţa bucălată ca bucile unui nou născut nu-i dau prestanţa cuvenită unui mare director de canal de ştiri multipremiat şi în concediul luat de după Crăciun pentru a-şi linge rănile bătăii încasate, s-a gîndit să-şi lase barbă. Aşa că în prima apariţie pe anul acesta pastorul Gâdea s-a transformat cu adevărat la chip luîndu-şi înfăţişare de jihadist de serviciu. Puneţi-i în minte pe cap un turban sau un batic fixat de un inel ca la arabi, sau înfăşuraţi-l în veşminte albe din material de cearceaf şi veţi avea imediat mutra unui mujahedin. Dacă îi puneţi în mînă şi un kalşaşnicov, puteţi să daţi liniştiţi telefon la SRI reclamînd că un terorist vă terorizează seară de seară la televizor scăpînd de vigilenţa trupelor antitero.

10891599_1539986602924761_2998914750414494371_n
Califul Gâdea Al Antena3 cu muezinii săi au început după succesul lui Johannis „s-o întoarcă fix ca la Ploieşti” şi „uşure-uşure” a schimbat stuchitul pe garduri cu linsul ulucelor.
Păi toată trupa de ticăloşi în frunte cu „mnealui”, Al Badea Said, Adi Sahib Ursu, bîlbîita şi gîngăvita divă D(i)a(fa)na Grecu, cadîna Stoicescu, talibanul Dumitrescu – toată gaşca-n păr, au schimbat azimutul şi se îndreaptă vertiginos spre a-l lăuda puţin cîte puţin pe Johannis depărtîndu-se discret de Ponta.
Asta pentru aceia dintre dumneavoastră care puteţi să vedeţi asta, în ciuda aparenţelor care din cînd în cînd – din ce în ce mai rar – asistă la aghezmuirea sfinţilor din PSD care deja sunt pe ducă din calendarul pe 2015.
Anul trecut mă amuzam copios gîndindu-mă cît de penibili şi jalnici vor fi cînd îi voi vedea făcînd asta şi intuiam scenariul ce va fi urmat pentru această întoarcere.
Şmecheria – paradoxal – este similară şi la limbricii de presă băsişti care şi ei trebuie să se reorienteze acum şi să-i pupe în curtea Parlamentului pe vechii şi noii liberali pe care pînă mai ieri îi scuipau de la distanţă ca să abată atenţia de la Diavolul chior.
Jihadiştii de la Antena3 se iau acum de gaşca de pupincurişti băsişti acuzîndu-i – vezi Doamne – că nu dau respectul cuvenit lui Johannis şi mai nou încearcă să-l caroteze pe Guiţă, Evanghelie şi „Miaela dgragostea mea” care vor să rupă partidoiul lui Tata Socru pe care-l vînează DNA la pachet cu ginerică.
Telectualul Mircea se dă în stambă noaptea la orele zero gesticulînd şi scălămbăindu-se la măsuţă ca un bufon, luînd scame de pe prohabul Preşedintelui. Încercaţi odată cînd apare Badea la televizor dacă nu dormiţi deja demult la emisiunea ayatolahului, să închideţi complet sonorul. Veţi rîde cu hohote mai ceva ca la spectacolele de mimă ale lui Dan Puric.
Jalnic este să fii curvă penală şi să-ţi doreşti să-ţi coşi hymenul că ai pus ochii pe un prinţ neprihănit…
Blestemul meu s-a împlinit şi tare mă tem că ăştia nu vor transmite interviu sau emisiuni cu Preşedintele timp de zece ani de azi înainte decît atunci cînd la Cotroceni va fi Declaraţie sau Conferinţă de Presă.
Aşa le trebuie! Gura bate curul!

One thought on “DUPĂ SPĂLAREA PE CREIER, ACUM SPĂLAREA DE PĂCATE…

Comments are closed.