ÎNCEPÎND DE IERI, „DREAPTA” L-A VOTAT PE PONTA PREŞEDINTE AL ROMÂNIEI !

Cu surle şi trîmbiţe, ieri PSD-ul „a lansat la apă” după bărcuţa de gumă trasă de patru jandarmi putere, nava „amiral” a flotei roşii – actualul Premier Victor Ponta.
În cel mai excitant stil americănesc – conform consultanţei ce şi-a permis să o aibă – Congresul televizat şi mediatizat „în stil Eurovision” – a arătat întregii ţări forţa financiară şi organizatorică de care dispune PSD acum.
Nu că PSD este azi vreun partid tare iubit de români – el efectiv nu are acei 40% vehiculaţi de sondajele mai mult sau mai puţin măsluite – dar banii aruncaţi în joc, forţa mediatică, avantajul că sunt la guvernare şi promit toate minciunile de pe lume, şantajul ce-l pot face asupra foştilor guvernanţi cu arătarea pisicii, conjuctura internaţională pe plan european şi mondial, fac să conteze de fapt pe majoritatea voturilor unei populaţii prostite ani de-a rîndul cu minciuna unei răzbunări pe sistemul băsist care i-a umilit, dar care va rămîne peste cîţiva ani doar o amintire urîtă, cînd ne vom confrunta cu revenirea la metehnele şi practicile unei dictaturi roşii reformate.
Tot ceea ce se întîmplă acum este o consecinţă a modului dezastruos prin care o mînă de lichele politice din aşa zisa dreaptă românească a înţeles să contracareze ascensiunea pesedistă.
Vina esenţială în această construcţie dezastruoasă o au liberalii. Nu toţi, evident, ci doar o anume parte!
Pînă nu demult ei erau singurul partid politic credibil, ce prin vechimea existenţei sale şi prin faptele înaintaşilor, avea o oarecare încredere şi speranţă din partea unei bune părţi a electoratului neînregimentat.
Totul s-a distrus însă prin complicitatea previzibilă a structurilor securiste băsiste şi a celor mai vechi „pro-psd” care lucrează antagonic, însă care fuzionează la nevoie pentru a înlătura un pericol comun.
Pericolul comun se numea PNL şi în principal Crin Antonescu – un om care nu putea fi agăţat de niciunul dintre cele două falii ale „sistemului” – deci nu putea fi şantajat şi manevrat.
Aşa cum tot scriu de vreun an-doi, au fost activate prin diverse metode leprele şi javrele din toate partidele – dar mai ales acelea din PNL – şi au speculat la maximum ideile emanate de la Crin Antonescu pentru unificarea Dreptei, ca singura alternativă în lupta cu „ciuma roşie”.
Aşa după cum se ştie, s-a acţionat subversiv, a fost racolat Klauss Werner Johannis pe post de cal troian şi acesta a fost pus în fruntea unei camarile formată de o Gaşcă de liberali trădători şi fărmăturile partidelor băsiste care s-au spart la derută acum vreo doi ani, pentru a se conserva.
Era de aşteptat, totul a fost cît se poate de previzibil.
Scenariul filmului s-a respectat întocmai de regizor, s-au aruncat în luptă mai multe ţinte false pentru derutarea publicului, totul făcut intenţionat pentru a crea falsa impresie că „dreapta” este puternică, iar candidatul ei la preşedinţie ar dispune de o majoritate de aproape 60% din preferinţele electoratului.
Asta, după ce au fost cotate cu procente toate fărmăturile partidelor băsiste şi s-a acreditat ideea că s-ar aduna toate aceste procente ale lor pentru un singur candidat.
Este posibil doar teoretic acest lucru, dacă acel candidat ar fi fost Crin Antonescu, om perceput de români ca un constant şi înverşunat anticomunist şi omul de care s-ar fi temut Ponta în campania electorală.
Numai Crin Antonescu ar fi avut capacitatea de a coagula la un moment dat dreapta românească şi încă ar mai fi rupt şi convertit înafară de indecişi pe mulţi dintre simpatizanţii PSD.
Cu toţii cunosc asta şi pesediştii şi băsiştii.
De aceea s-a „mers la pace” pentru ca fiecare să-şi facă jocul.
Băsiştii au căpătat un nou restart prin alierea cu PNL şi cu promisiunea de fuziune care le convine de minune pentru spălarea blazonului, pentru promisiunea în contrapartidă că îl vor lăsa pe Ponta să ajungă Preşedinte, iar după aceasta, el va tolera în continuare în punctele cheie oamenii puşi de Băsescu ce vor asigura protecţie încă vreo cîţiva ani după înscăunare pînă la prescriere sau pînă vor fi date uitării fapte şi oameni.
Însuşi „marele” Băsescu va fi la adăpost şi este dispus să joace cartea războiului cu Ponta, dar acceptă acest compromis pentru a se salva el şi întreaga sa clică.
Pentru asta aveau nevoie de o persoană „neutră” – o mînă moartă – care să fie propulsată ca mare democrat şi mare occidental cu „pile” la cancelariile Germaniei şi Austriei.
Fiind cunoscut ca om apropiat de Crin Antonescu şi agreat de acesta ca un posibil viitor Prim Ministru şi Preşedinte al PNL, Serviciile au acţionat în mod specific şi prin şantaj sau alte metode l-au convertit pe Johannis să jacă jocurile Sistemului şi să-l trădeze pe Antonescu.
Problema a fost mai simplă decît se crede, pentru că şi în PNL existau o sumedenie de fripturişti trădători, oameni uşor şantajabili, arivişti şi oportunişti cu nume ca Orban, Atanasiu, Marin Petrache, Mişu Voicu, Tăriceanu, Adomniţei, Vosganian, şi mulţi alţii de prin judeţe. Ei au hotărît să speculeze „în interesul cauzei” declaraţia de onoare făcută de Crin Antonescu că va demisiona în cazul în care PNL nu va atinge un procent de 20% la europarlamentare.
Ei bine, au făcut totul să nu se obţină 20%. Asta le-a dat un motiv imediat să încingă o horă la priveghi în jurul mortului şi după înmormîntare să tragă un chiolhan de pomină la masa de praznic.
L-au îndepărtat pe Antonescu şi din comisia de „fuzionare” ca să poată stabili condiţii favorabile numai pedeliştilor, aceştia, conform prevederilor joacă pe faţă adversitatea faţă de PMP dar au înghiţit Forşa Civică, iar cooptarea PMP-ului va avea loc imediat după prezidenţiale, cînd e posibil ca în înţelegere cu Ponta şi greii din PSD să se schimbe guvernarea creîndu-se o nouă majoritate pentru a exista o garanţie că procurorii băsişti nu vor aresta între timp baronii pesedişti şi nici camarila băsistă.
Deci singurul om care-i încurca şi care le-ar fi stricat jocul, ar fi fost Crin Antonescu, iar pentru a-l anihila, omul bun cu care să fie scoase castanele din foc era nimeni altul decît Klauss Werner Johannis!
Începînd de ieri, mi s-au limpezit dintr-o dată două lucruri şi acum sunt ferm convins că este aşa şi că Antonescu a avut dreptate cîns a ieşit din USL:
1.Da, Ponta avea de gînd oricum să-l trădeze pe Crin Antonescu şi să-l înlăture într-un fel de la a candida chiar sub umbrela USL. Altfel, acum nu ar fi candidat el, ci ar fi cerut să candideze un alt reprezentant al PSD la Preşedinţie.
2. Klauss Johannis este doar o mascotă a Sistemului, un trădător de joasă speţă care nu va avea NICIODATĂ voturile românilor.
„Sistemul” gîndeşte aşa: dacă sasul trece de turul I şi e în finală cu Ponta acesta îl învinge lejer şi se aplică schema şi înţelegerile expuse mai sus.
Dacă neamţul nu ajunge în turul II şi intră oricare altul, bătălia se va da „pe bune” şi va cîştiga cine va cîştiga, dar cu menţiunea că Ponta va fi păstrat în caz de eşec Prim Ministru şi vor avea garanţia imunităţilor de la arestare atît baronii, cît şi camarila băsistă.
Încă de un lucru sunt absolut convins:
Partidul Naţional Liberal a fost sacrificat cu bună ştiinţă de nişte jigodii ca cele enumerate mai sus, iar după prezidenţiale ACL va rămîne doar o simplă alianţă, nicidecum un Nou PNL – pentru că există în ţara asta mulţi liberali adepţi ai lui Crin Antonescu care vor să facă o adevărată politică liberală, bazată pe onoare, bun simţ şi altruism şi în mod cert vor găsi o soluţie să se separe de această turmă de şerpi veninoşi.