LACRIMI DE CROCODIL

Ne-a scris Relu Fenechiu!
Îs de-a dreptul dărîmat şi debusolat! Vaaai, ce rău îmi pare că nu m-a ascultat în ciuda numeroaselor sfaturi şi prevestiri ce i le-am transmis în eter…
Mde, Baroane, pînă mai ieri ne stucheai între ochi cu puterea ta nemărginită, ţi se părea că suntem toţi nişte păduchi, iar tu eşti vreun elefant!
Ţi-ai bătut joc în aproximativ 15 ani – cînd ai reuşit prin metode mafiote să acaparezi Filiala Iaşi a Partidului Naţional Liberal – să-ţi baţi joc de mulţi oameni, atît din partid, cît şi anonimi care n-aveau nicio tangenţă cu tine.
Ai transformat partidul într-o „Nostra Famiglia” în care te-ai înconjurat de locotenenţi formaţi chiar de tine după felul şi caracterul tău!
Adomniţei şi Dangă te plîng formal şi acum în idioţenia lor recunoscîndu-ţi „meritele” sfidînd prin asta şi ultima rămăşiţă de bun simţ. Pe de altă parte se bucură, pentru că dispariţia ta le-a deschis lor larg uşile cămării pline cu bunătăţi.
Nasulia e că totuşi acum după ce te-au priponit pe tine e cam naşpa să mai introducă pe faţă labele prin borcane, pentru că acum orice e posibil, dar asta nu înseamnă că s-au liniştit, sau că au băgat la căpăţînă ceva…
Plîngi Relule cu lacrimi de crocodil şi vrei să te dai în ochii lumii Fecioara Neprihănită, dar eşti o curvă penală de cea mai joasă speţă pe care o cunosc toţi golanii din cartierul politicii – pe care au făcut-o poştă – şi acu se dă virgină. Curvă virgină!
Ne spui că eşti o victimă a sistemului, că Băsescu te-a băgat la frînă pentru că ai fost şeful campaniei electorale la Referendum şi după, că toţi prietenii ţi-au dat sfaturi să te dai la fund, dar tu te-ai sacrificat pe altarul politicii dorind să ne faci bine cu forţa….
Ordinării Relule, ordinării! Nu ai cum să te dai victimă a sistemului, pentru că tu erai parte integrantă a acestui sistem! Şi Băsescu va sfîrşi într-o zi ca şi tine, sigur îi va veni şi lui ziua, voi crocodilii vă sfîşiaţi între voi!
Vrei să-ţi spun adevărul direct în faţă? Ştiu, nu vrei, dar am să ţi-l spun, pentru că ţi l-am spus de mulţi ani în urmă şi (m)l-ai ignorat.
Ai căzut pe un rahat de doi bani, pentru că matrapazlîcurile şi toate relele de pe lume ce le-ai făcut, batjocura ta faţă de oameni în general, faţă de ieşeni în mod special, a fost văzută şi de Dumnezeu şi El s-a folosit de Sistemul din care ai făcut parte ca să te pedepsească!
Te credeai mare şi tare, te-ai folosit de toate metodele ticăloase şi te-ai infiltrat lîngă Preşedintele Antonescu înşelîndu-l şi reuşind să-l faci să aibă încredere în tine – în ciuda avertismentelor pe care i le-am transmis în mod repetat – ţi-a dat credit maxim şi de nu te priponeau ăştia, în scurt timp îţi creai o reţea de ticăloşi de teapa ta şi aveai să-i uzurpi funcţia, aşa cum ai procedat şi la Iaşi complotînd cu oportunistul Cîrlan la funcţia lui Adrian Mogoş şi a Rectorului Dumitru Oprea.
Crezi că dacă ne spui că eşti nevinovat şi că-ţi vei căuta dreptatea la organismele internaţionale ne dai pe spate şi noi chiar te credem şi-ţi plîngem de milă.
Rînd pe rînd veţi cădea cu toţii, Fenechiule! Şi Nichita şi Băsescu şi foarte mulţi alţii care au jefuit şi au secătuit ţara asta, secături ce sunteţi!
Crezi că ieşind de acolo vei proceda la fel ca înainte şi vei face trafic de influenţă folosindu-te de banii acumulaţi prin bănci străine pentru a ne dovedi nouă că ai hymenul obrazului întreg?
N-ai decît să trăieşti pînă la sfîrşitul zilelor tale într-o luptă surdă cu morile de vînt, n-ai decît să-ţi iroseşti banii acumulaţi prin inginerii financiare şi trucuri ieftine pe avocaţi şi cheltuieli pe procese interminabile.
Te dai lovit că-ţi plînge sufletul că nu-i poţi spune copilului la telefon cînd te întorci acasă că mai ai „multă treabă”. Dar de nu se întîmpla nimic, mai ieşea o beizadea care sfida lumea călcînd cu vre-o maşină bengoasă vre-un om nevinovat pe trotuar sau pe trecerea de pietoni.
Te plîngi Relule că „magistraţii care m-au judecat nu au fost judecători, ci acuzatori…”, dar chiar de va fi fost aşa, ei au fost acuzatorii noştri, a celor umiliţi de tine şi de ceea ce reprezinţi tu!
Ţi-am prevestit demult că ai să ajungi aici…Ne arunci cu praf în ochi spunîndu-ne ce mult bine ai făcut tu pe funcţia de mare Ministru al Transporturilor pe care ai vînato cu persuasiune ani buni pentru ca să-ţi poţi face jocurile…
De aia următorul ministru liberal Ramona Mănescu a fost nevoită să se debaraseze imediat de toate leprele plantate de tine pe funcţii cheie. De aia a fost nevoită să rezilieze imediat Contactul veros de privatizare la CFR Marfă cu acel escroc de Gruia Stoica cu care ai mers la parandărăt.
Zi mersi că nu ai apucat să cazi pe tema asta, că Ponta te împinsese să scoţi castanele din foc cu mînuţa ta, dar în lăcomia şi megalomania-ţi caracteristică, ai pus botul şi ai mers înainte cu orice risc.
Fenechiule, pedeapsa ta e prea blîndă pentru ticăloşiile ce le-ai făcut tu şi locotenebnţii tăi şi poate va veni şi ziua cînd vor cădea şi ei în plasa unei justiţii pe care poate tocmai liberalii o vor reabilita.
„Vreau să le spun, lor şi celor care au crezut mereu în onoarea, principiile şi rolul meu, inclusiv cel politic, că lucrurile nu vor rămâne aşa! Sunt hotărât să fac tot ce este omeneşte posibil pentru a repara această decizie nedreaptă! În cazul în care acest lucru se va întâmpla, vă asigur că nimeni şi nimic nu va putea sta în calea luptei pe care o voi duce cu acest sistem pentru ca nimeni din ţara asta să nu mai plătească decât dacă există certitudinea faptului că a greşit!” Ai tupeu amice! De fapt asta te caracterizează şi datorită tupeului tău ai căzut…
Despre „morţi,numai de bine”, dar tu încă eşti un crocodil care plînge rănit şi lumea trebuie să stea departe de tine pentru că eşti capabil încă să muşti.
Relu, cînd ai timp tăticu’- mai scrie-ne! Antrenează-te să-i primeşti cît de curînd cum se cuvine şi pe cei care ţi-au fost alături.
Vei avea avantajul vechimii. Poate ajungi chiar „Kappo” al detaşamentului de jigodii.
Prima epistolă a lui Fenechiu din spatele gratiilor:

http://www.jurnalvirtual.ro/2014/05/04/prima-epistola-a-lui-fenechiu-din-spatele-gratiilor-%c2%abnimic-nu-mai-e-ca-inainte-ma-voi-adresa-institutiilor-internationale%c2%bb/