MANIPULARE CU ADEVĂRUL PE MASĂ

Pe Iosif Buble eu îl am de mult pe listă ca agent de influență și comunicator SRI, ca să nu zic altceva, iar situl „Știri pe surse” pentru mine nu e altceva decât o Gazetă de Perete pe holul de intrare de la Serviciul Român de Informații.
Că am dreptate (sau nu) e și faptul că multe organisme din Presă îl citează frecvent ca pe Oracolul din Băilești, iar Mihai Gâdea a început tot mai des să-l aducă la Sinteza Zilei alături de Mugur Ciuvică gândindu-se probabil că mai trebuie puțină sare și piper că o fi ratingul în scădere…
Citind printre rânduri articolul de mai jos eu observ că sunt folosite niște adevăruri indubitabile cunoscute de multă lume avizată pentru a induce subliminal cititorului ideea că SRI acționează cu mare profesionalism și patriotism „pentru apărarea patriei”, iar mijloacele folosite pentru asta nu mai contează, chiar dacă sunt cu totul în arătură și Binomul a luat cele mai antidemocratice măsuri și a aplicat cele mai antidemocratice metode ca să-și ducă la îndeplinire scopul nobil pentru care cică luptă sub oblăduirea unor CSAT-uri în ale căror componență au fost un deceniu reptila Traian Băsescu și alți acoperiți ce au deținut funcții de premier ca Victor Ponta de exemplu, miniștri de la Apărare, ai Afacerilor Interne, Economiei, etc.
În acest moment are loc o luptă intestină cu multe dureri și zvârcoliri nevăzută de mulți în Justiție și chiar în Servicii.
Dezvăluirile și acuzațiile lui Sebastian Ghiță – dar și rezultatul alegerilor din decembrie 2016 – au făcut posibilă o mică revoluție în sistemul de justiție prin care oamenii profesioniști care nu pot fi șantajați și se simt liberi și demni în a-și practica cu cinste meseria aleasă de magistrați încearcă să se elibereze și să se delimiteze de toți servanții, care mai pe față sau mai acoperit, au servit cu slugărnicie „câmpul tactic” și regimul băsist/johannist care este fidel grupării PPE din Uniunea Europeană și a fost dependent până acum de politica americană democrată făcută la Casa Albă.
Ei bine, odată cu schimbarea politicii de stat din America, exact ca și efectul loviturii bilei care produce carambol la biliard, așa și politica externă pe tot globul pământesc se răsfrânge peste toate țările și guvernele lumii și România nu are cum să nu simtă aceste mișcări „tectonice” pentru că este fără vrerea ei exact la marginea dintre falii.
Au loc reorientări și reorganizări de Servicii Secrete, se reactivează agenți „conservați” ani de-a rândul, se fac sau se desfac alianțe.
Acum era momentul și la noi după mai bine de un deceniu de băsificare a întregului aparat din serviciile de inteligence, care pur și simplu a subjugat atât Justiția, cât și Parlamentul și implicit guvernele, să profite de conjuctură și să încerce să se scuture de ticăloșie ca să vină poate măcar în al doisprezecilea ceas pe calea unei democrații mai autentice.
Să fie clar: nicio țară din lume nu poate fi cât de cât democrată dacă instituțiile statului dependente de cele trei puteri principale nominalizate de Constituție nu sunt independente efectiv una de cealaltă și nu acționează fiecare în limitele și prerogativele stabilite de „Cartea Supremă”.
Așa dar, acum este momentul ca Justiția română să rupă sau să taie sforile văzute și nevăzute prin care a fost legată nu numai la ochi, ci și de mâini și de picioare având și gura astupată cu căluș!
Se încearcă pentru prima dată debarasarea de ceea ce dictează Binomul, ambasadele, UE, etc. ce prin marionetele pe care le avem în fruntea țării executau fără crâcnire ordine ce nu o dată erau contra interesului național și a poporului român.
Schimbarea totală a orientării politicii americane și câștigarea determinantă a alegerilor parlamentare de coaliția PSD/ALDE a produs un cutremur total coroborat și cu dezvăluirile indubitabile de corupție ale lui Sebastian Ghiță aflat de altă parte a baricadei decât a Binomului.
Și în Servicii există de când lumea fel de fel de tabere grupate în jurul unor lideri de moment cu funcții de generali și colonei care sunt Șefi de Direcții, de Divizii, de Servicii importante. Și acolo sunt încrengături bazate pe prietenii și colegialități de școală, facultate, academie, de cumătrii și rudenii. În schimb, fiind unități militarizate, aici sindicate nu există și indiferent dacă îți convine sau nu, ordinul trebuie executat fără crâcnire.
Și în Servicii există ofițeri care au ales cariera aceasta militară într-un domeniu special și cât se poate de periculos din dragoste pentru Patrie, având drept ideal o tradiție în familie de a servi țara până la sacrificiu, dar după ce Băsescu a ajuns Președinte, acesta s-a implicat direct în munca informativă ca vechi ofițer acoperit al Securității ceaușiste și în 3-4 ani a reușit să politizeze la maximum acest domeniu numind oameni fideli sieși după care a început cu ei să urzească și subjugarea altor instituții cheie din statul român precum Justiția, CCR și CSM. S-a folosit de scursuri de aceeași teapă pe care nu are rost să-i mai numesc, dar un exemplu a fost Monica Macovei.
Azi sunt cunoscute multe „dedesupturi” petrecute și ies la iveală multe mârșăvii făcute, iar acum se dă o luptă aprigă în care unii vor cu orice preț să se mențină la putere și decizie pentru a ascunde toate ticăloșiile, iar alții vor pur și simplu să schimbe acest sistem captiv care a dus țara în groapa de gunoi a istoriei.
Așa trebuie citite aceste vremuri și tot ce se întâmplă acum pe scena politică!
Conștienți că devoalarea existenței mai multor Protocoale „top secret” încheiate de prin 2004/2005 între SRI, Parchetul General, DNA și alte instituții prin care SRI a căpătat puteri imense călcând cu bocancii cele mai elementare idei despre democrație, astăzi decidenții acestor fapte SE TEM nu numai pentru faptele lor – care ar putea fi condamnate și pedepsite aspru de o justiție corectă și imparțială – dar se tem pentru că ar putea fi trași la răspundere pentru abuzurile făcute ce s-ar dovedi contra intereselor statului și ale persoanelor!
Așa dar, oameni ca Iosif Buble cu al său sit „Știri pe Surse” făcut dintr-o dată exploziv furnizor de știri și preluat de alte organe de presă ca pe Oracolul din Băilești precum canalele Tv Digi 24, Realitatea Tv, situl Aktual 24, Fluierul.ro, Comisarul, Adevărul, Evenimentul Zilei, etc funcționează ca trompete de intoxicare și manipulare a populației – unele mai fățiș, altele subtil, acționând subliminal.
Citind articolul de mai jos cine are capacitatea de înțelegere poate discerne că informațiile prezentate care constituie cadrul general – „decorurile” din film – sunt cât se poate de reale, dar ele toate la un loc sunt menite de a induce oamenilor ideea că SRI este o firmă super-profesionistă care tot ce face și mai ales CUM face, e spre binele nației, iar nicio metodă aplicată nu este de condamnat în această luptă dură cu titanii lumii…
Da. A existat din vremea lui Ceaușescu – mai ales după fuga lui Pacepa și după intrarea rușilor în Cehoslovacia în 1968 creată acea faimoasă Divizie secretă anti FSB, pentru că nea Nicu a intuit că aparatul propriei securități este infestat de agenți KGB (azi FSB).
Cu siguranță că după „revoluție” această Divizie a devenit pivotul Serviciului Român de Informații și a beneficiat de un uriaș sprijin american, fiind acum probabil un apendice al CIA.
Da, este sigur că rușii aruncă masiv capital în piața bancară europeană făcând investiții prin firme germane sau franceze în țări din estul Europei ca să nu dea de bănuit, sau ca să preia controlul băncilor și a economiei UE. La fel de cert e și faptul că au puterea să influențeze cursul valutei europene și mondiale acționând prin interpuși la Burse. Este explicabil în acest context și cursul în creștere a monedei europene și a dolarului european în detrimentul unor economii fragile din țările foste socialiste precum este și România. Sigur că rușii au hackeri puternici pe care îi folosesc în războiul informativ online cu putere de influență pe toată planeta! Au și alții, poate nu atât de numeroși sau atât de bine dotați sau cu resurse materiale ca ei.
Toate aceste date prezentate de Buble în articol sunt cât se poate de reale și sunt la îndemâna oricărui analist în economie, în politică externă, geopolitică, analiză militară. Documentându-te, citind multă presă și statistică oficială poți trage multe concluzii.
Dar spunând aceste adevăruri care nu sunt cunoscute și înțelese de omul de rând sub titlul unor mari dezvăluiri care au menirea să justifice abuzurile făcute de SRI prin Binom în ultimii zece ani, nu sunt altceva decât niște manipulări ordinare practicate de persoane ce acționează după un plan bine scris în laboratoarele secrete.
Citiți cu atenție articolul de mai jos, dar DISCERNEȚI! Vedeți și citiți și printre rânduri și mai ales întotdeauna când citiți sau auziți o știre „bombă” încercați să vă întrebați cine, dar mai ales ce interese sunt în spatele acelei știri!
Eu așa fac, pentru că nu am acces la alte surse de informații secrete față de voi, doar că de mult nu mai mestec pe nerăsuflate orice manipulări puse la cale de unii sau de alții! Până una alta, până ce nu vom fi mai mulți care să facă așa ca mine – deci să DISCEARNĂvotăm degeaba!
Indiferent ce votăm: locale, parlamentare, europarlamentare sau prezidențiale!
Citiți cu atenție articolul de mai jos și țineți seama de ce v-am avertizat.

http://www.stiripesurse.ro/agen-ii-fsb-extrada-i-de-sri-s-au-intors_1185074.html