NU VREAU SĂ FIU OAIE

Greaţa iremediabilă faţă de clasa politică românească ce a cuprins societatea civilă, a atins cote de vîrf.
Niciodată mai acut ca în zilele noastre românii nu au urît mai tare, absolut întreaga clasă politică, tot spectrul partidelor aşa zis de dreapta, sau de stînga…
Pentru că efectiv niciun partid nu este ceea ce pretinde a fi: de stînga, sau de dreapta!
PSD-ul lui Iliescu s-a umplut în 25 de ani de gherţoi îmbuibaţi care avîndu-i drept model pe ciracii lui, au ajuns astăzi unii dintre bogătanii României – evident numai prin jaful banului public şi a traficului de influenţă.
De cealaltă parte, „dreapta” falsă – acaparată de Băsescu după 2004 – a pretins într-o noapte că PD-ul pe care i l-a furat lui Petre Roman a devenit brusc membru al PPE, după ce participase mai înainte la Internaţionala Socialistă.
Singurul partid care ar fi avut şanse reale să ducă drapelul Dreptei româneşti încărcat cu tradiţie istorică, a fost PNL.
Spun că a fost şi nu că ar mai fi, pentru că şi PNL, ca şi celălalt partid istoric PNŢcd a fost înfrînt de scursurile securiste ale lui Ceauşescu.
PNL-ul, sub conducerea plină de har şi inteligenţă a lui Crin Antonescu în ultimii şase ani, devenise un real pericol pentru clasa politică penetrată mai ceva ca prostituatele de pe Centură de securiştii comunistoizi.
Suntem blestemaţi ca după milenii de atestare ca civilitate autohtonă să ne pierdem identitatea ca popor şi să ne amestecăm cu alte civilizaţii, predîndu-ne ţara – ale căror bogăţii ne fac de invidiat – în mîna unor venetici ce exploatează defectele ştiute ale românilor: ticăloşia, hoţia, dorinţa de înavuţire uşoară, rapacitatea şi dezbinarea.
Ceea ce doar am întrevăzut după „revoluţie” şi de care m-am temut groaznic, este pe cale să se întîmple. Sincer n-aş vrea să apuc acele vremuri şi să îndur amarul.
Astăzi conştientizez că vocea populaţiei nu contează şi sunt din ce în ce mai sigur că suntem trataţi ca o turmă de oi proaste ce este mînată de o gaşcă de ciobani aflaţi în slujba unor stăpîni care vor să acapareze păşunea.
S-au exploatat tocmai defectele noastre ca popor şi s-a lucrat perfid să ni se atrofieze şi cele mai slabe urme de patriotism care mai zăceau în noi.
Suntem singura ţară care am executat orbeşte prin iude ridicate dintre ai noştri ordinele de a ne lichida economia, de a ne distruge fabricile – aşa necompetitive cum ni se turna otravă în urechi că ar fi ele – pentru a ni se anihila creativitatea recunoscută pe întreg globul pămîntesc, ni s-a speculat şi inoculat sentimentul de ură faţă de proprietatea de stat ca să distrugem tot ce am construit ca popor chiar şi în cei cinzeci de ani de comunism.
Toate aceste nenorociri s-au făcut cu semeni aleşi dintre noi, care încet-încet au devenit uneltele Lor, cu care ne-au îngenuncheat şi ne-au învins.
Fac parte dintr-o generaţie care a participat cu mintea şi cu braţele la ridicarea României aşa cum am fost dirijaţi de alţii să o construim, pentru a dovedi superioritatea comunismului şi mai apoi am participat stînd aiurit şi uitîndu-mă anesteziat pînă să-mi dau seama, la distrugerea proprie-mi ţări şi destrămarea propriului neam.
Am singura bucurie că am reuşit să-mi salvez copilul acceptînd despărţirea – în ultimul ceas posibil – cînd am fost sigur că am căzut în capcana securiştilor comunistoizi de care am crezut în naivitatea mea că am scăpat…
O ultimă lovitură – cea de graţie o pot numi – este şi conştientizarea distrugerii singurului partid în care am crezut şi căruia m-am dedicat cu mintea şi cu fapta timp de 23 de ani.
Partidul Naţional Liberal, nu mai există!
Există doar un surogat pe care o gaşcă de nemernici ce poartă numele de Atanasiu, Orban, Petrache, Mişu Voicu, Tăriceanu, Adomniţei, Fenechiu, Vosganian, Chiţoiu, Dobre, Petre Roman, Victor Ciorbea etc, l-au vîndut băsiştilor ce timp de un deceniu au desăvîrşit distrugerea României…
Toţi aceştia în frunte cu criminalul odios al neamului ce poartă numele blestemat de Train Băsescu, au desăvîrşit opera ticălosului cu faţă umană – ciuma roşie şcolită de ruşi – Ion Iliescu.
Aceste iude l-au înlăturat pe Crin Antonescu speculîndu-i slăbiciunile unice pentru acest popor care include inculţi ce nu cunosc cele mai elementare noţiuni ca: denumirea limbii ce-o vorbesc, sau denumirea planetei căreia îi fac degeaba umbră…
Crin Antonescu are Cinste şi Onoare şi prin exemplul său a dorit să dea un semnal atît clasei politice, cît şi poporului care votează. Un biet naiv pentru români…
Aceste calităţi au fost speculate de ticăloşii băsişti. De aproape trei ani am intuit şi am scris despre această tehnică pusă la cale în laboratoarele secrete ale lui Băsescu.
Am avertzat că toată mascarada spargerii PDL-ului în formaţiuni mici conduse de lideri apropiaţi lui Băsescu care se ceartă oficial şi la vedere, nu este altceva decît o stratagemă de doi bani menită să manipuleze lumea şi să prostească oamenii fără discernămînt, care nu au nici cele mai elementare noţiuni de civism.
Metodele folosite de Sistem sunt multe şi evidente, dar românii sunt atît de proşti şi de dezinteresaţi de viaţa lor, încît se lasă în voia unor criminali ce vînd orice fără să le pese de nimic.
Deja nu prea mai este nimic de făcut, deja bogăţiile din subsolul ţării sunt antamate şi sunt acumulate averi imense pe seama lor de către clasa conducătoare şi oamenilor obişnuiţi nu li se mai lasă altă alternativă decît să aleagă răul cel mai mic în detrimentul celui mai mare, dar şi răul cel mai mic este de fapt la fel de mare ca şi acela de care crezi în prostia ta că te fereşti!
Ni l-au oferit să-l votăm pe Johannis care – vezi Doamne  – a ieşit în sondajele Lor manipulatoare mai viabil decît Antonescu.
Au stabilit o falsă democraţie sondîndu-l şi pe Johannis cu unul tot de al Lor – pe Predoiu – un alt şnapan care e părtaş la devalizarea României.
Au aruncat în luptă alţi băsişti recunoscuţi, ca amanta României – Udrea, sau ca procuroarea abjectă ce ne-a denigrat ţara – Macovei.
Populaţia este ameninţată că dacă nu va vota candidatul Dreptei, riscă să fie condusă de Ponta – o altă coadă de topor care l-a trădat pe Crin Antonescu…
Aşadar iată ce ne-a pregătit acest Sistem securistoid-comunist-fascist care ne îndeamnă la ură şi dezbinare!
Uneltele lor? Antena3, Realitatea, România Tv, B1, Adevărul, Evenimentul Zilei, România Liberă, TvR, Gîndul, Hot News, DC News şi cîte şi mai cîte sit-uri şi bloguri ale unor găozari cum bine-i numea ticălosul de la Cotroceni.
Acum am ferma convingere că şi pe Antonescu de l-ar chema să candideze în ultimul ceas, ar face-o doar ca să-l compromită definitiv, pentru că şi-ar da cu toţii mîna să-i bareze calea spre scaunul de la Cotroceni pentru a-l scoate definitiv din joc.
Ce-i de făcut?
Cei ce au un dram de minte şi judecată, trebuie să boicoteze efectiv alegerile, dar nu neprezentîndu-se, ci mergînd masiv la vot şi anulînd votul, pentru a arăta întregii lumi dispreţul românilor faţă de clasa politică ce conduce ţara.
Va ieşi Preşedinte cine va vrea Dracul! El ne este stăpîn de azi înainte! Va ieşi pe cine vor alege oligofrenii acestui neam care nu ştiu să scrie şi să citească, ce nu au habar cine a fost Eminescu şi Mihai Viteazul, sau va ieşi oricum pe cine stabilesc ticăloşii coordonaţi de Oculta Mondială.
Retardaţii, alcolicii, maneliştii, golănaşii ce rîgîie zilnic berea îngurgitată făcînd lucruri sporadice – tatuaţi şi sub braţ şi pe penis – curvele cu inele şi cercei înfipte în labiile siliconate, ei vor hotărî soarta acestui teritoriu, că intelectualii inepţi ce au făcut pact cu Diavolul pentru cîţiva arginţi, deja nu mai contează, deja au devenit trident în ghearele Încornoratului…
Asta ar fi ca şi cum i-am scuipa în faţă, i-am arăta la întreaga lume dezbrăcîndu-i în pielea goală! Măcar dacă alţii puternici se află în spatele lor, să-i lăsăm pe aceia să ne conducă, să ne folosească în propria ţară drept sclavi, dar să nu slujim nişte lepre provenite dintre noi…
Pe acest Johannis nu-l vor vota nici o jumătate dinte aceia care pretind a fi fost membri ai vechiului PNL – acela neunificat cu PDL-ul.
Pe cine reprezintă acest sas cu apucături clare de român ticălos?
Vă îndemn dragii mei pe acei dintre voi care mai aveţi o fărîmă de minte, de conştiinţă patriotică, de credinţă în Dumnezeu, să nu faceţi jocul Diavolului şi nu daţi votul niciunui dintre cei afişaţi în prezent.
Niciunul nu este mai bun, niciunul nu este cinstit, niciunul nu doreşte bunăstarea acestei ţări cu adevărat – cu toţii împreună, dar şi separat, doresc doar bunăstarea lor.
Atît mi-a mai rămas. Dorinţa de a nu fi o oaie!

4 thoughts on “NU VREAU SĂ FIU OAIE

Comments are closed.