RĂZBOIUL DE GHERILĂ DINTRE NICHITA-PSD ŞI IEŞENI

Oare imbecilul ăsta care a profitat de conjuctura ticăloasă şi defavorabilă în care a fost adus electoratul român în 2012 făcînd nişte concesii imense clasei politice pentru a scăpa de Băsescu şi de regimul său îşi închipuie că poate cîştiga războiul surd cu populaţia Iaşului?
Măi ineptule, măi criminal de vegetaţie, măi ticălos nenorocit, cîtă vreme vei mai dăinui tu pe faţa pămîntului măi năpîrcă? Ce crezi, cum vei rămîne tu în istorie, în galeria figurilor ce s-au perindat la conducerea primăriei oraşului?
În mod cert vei rămîne ca un criminal de tei, ca un inept cu şcoală multă şi cunoştinţe puţine, vei rămîne ca un grobian incult care scuipă cînd vorbeşte, un gîngav idiot care nu poate rosti nimic în public liber, fără să comită dezacorduri gramaticale, care nu poate construi o singură frază simplă coerentă înafara unor texte cu tentă politică într-o limbă de tei ca pe vremea cizmarului Neculai din Scorniceşti?
Prin tot ce ai dovedit în zece ani de cînd te ţii de scaunul de primar ai distrus un oraş care a fost simbolul culturii româneşti, de care întreaga Românie era mîndră, ai distrus mîndria ieşenilor, i-ai făcut să ţină capul în pămînt de ruşine pentru că au în fruntea lor un mare incult, o lichea, un pervers fără caracter, un oportunist notoriu, un escroc şi un şmenar de cea mai joasă speţă, un ipochimen corupt, un ins fără scrupule!
Asta eşti tu în faţa majorităţii ieşenilor ghiolbane, un ţărănoi necizelat ajuns pe coada măturii comuniste prin turnătorii la securitate, prin intrigi şi lins cururile potentaţilor vremii!
Va veni şi ziua – aşa cum pînă la urmă îi vine şi lui Băsescu – cînd nu vei mai însemna mai mult decît un simplu rahat uscat de cîine ascuns după un boschet, nu vei mai avea curaj să calci liber prin acest oraş de frică să nu fii umplut de flegmă, să nu fii bătut şi călcat în picioare printr-un loc mai dosnic, ferit de ochii caraliilor care şi astăzi ţi-ar învineţi spinarea cu pulanul de n-ai fi protejat de mafia ce o patronezi.
Astăzi mai ai gorile care pentru cîţiva gologani pe care îi şmenuieşti din banii publici, le plăteşti, ăştia ameninţă pentru tine oamenii de elită ai Iaşului, dar ce vei face cînd tu şi urmaşii tăi nu veţi putea ieşi pe stradă fără a fi arătaţi cu degetul ca nişte lepre ticăloase, nişte tîrîturi de idioţi care aţi făcut avere numai prin abuzuri şi furturi sub acoperirea unei justiţii corupte?
Nichita, probabil că eşti complet nebun să crezi că ai fost ales de 65% din populaţie aşa cum spun statisticile, dar – idiotule – 65% din cîţi care au mers la vot?
Ieşenii nu au dorit în masă să voteze în 2012 la locale ştiind că trebuie să te mai legifereze încă un mandat şi din acest motiv nu eşti votat de NICIUN SFERT din populaţia oraşului!
Ticălos mîrşav ce eşti, te îmbeţi ca şi Băsescu, să stai cu forţa pe o funcţie făcînd abuz după abuz de putere, dar vine şi ziua scadenţei!
Te vom lapida aruncînd în tine nu cu cataroaiele de pe pietonalul groazei, ci cu buletinele de vot care vor fi contra ta şi contra partidului de rahat ce-l reprezinţi!
Vei sfîrşi ca un cîine turbat şi neam de neamul tău va suferi în acest oraş care vă va blama şi vă va blestema pe tine şi pe bandiţii din jurul tău!
S-o ameninţi pe mă-ta şi pe muierea care este mamă progeniturilor tale, nu pe noi care te urîm din toţi porii!
Să piei, năpîrcă securistă şi comunistă şi în veci să-ţi fie hulit numele pentru tot răul ce l-ai făcut!