RĂZBOIUL SERVICIILOR

Mă uit ca prostu’ pe internet şi la cele „tembeliziuni antagonice” să înţeleg cumva măcar o „ţîră” încotro ne ducem…
Ei bine, acum a devenit pentru mine indubitabil că ieşirea liberalilor din marea budă numită USL a produs un real cutremur în viaţa României, dar mai ales în clasa politică românească.
Problema pe care o întrevăd eu acuma nu este dacă liberalilor le va fi uşor sau nu să convingă electoratul de justeţea gestului lor, ci de puterea de a rezista ca partid în faţa tuturor duşmanilor care s-au coalizat şi trag acum cu tot armamentul din dotare spre ei, încercînd să-i nimicească!
Niciodată probabil în scurta sau lunga istorie a României moderne nu au mai fost atîtea interese coalizate împotriva unui partid. Poate singura comparaţie ce are asemănare e perioada stalinistă a anilor 40, cînd comuniştii sprijiniţi masiv de intervenţia rusească sionistă a atacat în forţă toate partidele democrate ce existau.
Ceea ce se întîmplă acum în România nu mai are prea mult să se transforme pe faţă în terorism politic şi să se treacă rapid la arestări, schingiuiri şi tot tacîmul, doar pentru că faci greşeala să spui că eşti liberal şi eşti de acord cu Crin Antonescu.

Antonescu
Cred că observaţi cu toţii ca şi mine cum se manifestă frica animalică a tuturor fiarelor politice care se simt hăituite de posibilitatea ca să cîştige încredere populaţia în PNL, dar mai ales să-şi dea seama lumea şi să conştientizeze că Antonescu Crin chiar este „curat” şi hotărît să schimbe prin exemplul său ceea ce nimeni nu a vrut de un sfert de secol încoace.
Poate că domnul Crin Antonescu a conştientizat că – fiind ajuns în politică pe o treaptă atît de înaltă – ideile clamate de domnia sa au proliferat şi are din ce în ce mai mulţi adepţi, pentru că la rîndul său are un copil căruia îi doreşte sincer o viaţă mai bună nu numai din punct de vedere material, dar şi un mediu social mai bun şi mai democrat într-o altfel de Românie, toate acestea spun, i-au adus determinarea de a fi altfel decît orice politician român cunoscut de populaţie după „Deranjul din 89” încoace.
Vă e clar sper la toată lumea că asta îi scoate din minţi pe toţi foştii nomenclaturişti ai partidului comunist, pe odraslele lor devenite între timp prin jaf şi furt noii ciocoi – clasa politică dominantă – pe toţi foştii securişti ale căror progenituri au împînzit azi toate structurile informative ce au o putere infinit mai mare decît fosta Securitate.
Acum ies la iveală şi-şi apără interesele ascunse toate acele javre care latră şi muşcă din spatele sticlei televizoarelor.
Că îi cheamă Voiculescu, Ponta, Băsescu – prin trompetele lor infiltrate – Mugur Ciuvică, Radu Tudor, Bogdan Teodorescu, Dana Grecu, Mihai Gîdea, Sebastian Ghiţă, Tudor Octavian, Tăriceanu, Mircea Diaconu şi încă foarte mulţi alţii, au devenit cu toţii brusc (fiecare din punctul său de vedere) duşmanii liberalilor în general, dar în mod special duşmanii lui Crin Antonescu.
De ce oare cu toţii susţin la unison că ruperea USL a fost o trădare liberală? De ce aruncă absolut toţi cu noroi pe Antonescu şi îl scot principalul vinovat că nu a vrut să mai joace în continuare jocul prefăcut al coabitării cu Băsescu pentru ca toată lumea să fie mulţumită şi fericită?
Vedeţi cîtă ură şi înverşunare manifestă că efectiv nu au cu ce să-l acuze şi să dovedească implicarea lui Antonescu în nicio mîrşăvie? Vedeţi cum peste tot şi pesediştii şi băsiştii încearcă din răsputeri să-l demonetizeze pe Antonescu şi pe aceia din imediata sa apropiere?
Pesediştii pun placa zgîriată cu faptul că Antonescu a „trădat cauza” şi a trecut de partea lui Băsescu, iar băsiştii – prin structurile de forţă ale statului care sunt unelte în mîinile lor – acţionează la comandă arestînd sau compromiţînd cu orice preţ lideri din PNL pentru a induce în populaţie simţămîntul că sunt cu toţii nişte corupţi! Toate structurile muncesc zi şi noapte continuu pentru a destabiliza, pentru a băga zîzanie între conducerea PNL şi membrii de jos, pentru a infiltra persoane cu misiunea să decredibilizeze, să compromită, să dea lovituri de imagine, să creeze panică şi neîncredere prin minciuni ordinare şi falsuri grosolane.
Toate aceste structuri aflate de pe timpul lui Ceauşescu în mîna unor persoane „cinstite” ca Ion Iliescu, Adrian Năstase, Traian Băsescu, Petre Roman, Mugur Isărescu şi toată pleiada de ticăloşi care au jecmănit ţara şi ne-au adus în situaţia de a nu ne mai putea ridica din genunchi, „îşi dau mîna” împotriva cîştigării încrederii populaţiei în PNL.
Aceste iude s-au aliat cu UDMR cărora i-au făcut compromisuri inimaginabile într-un stat naţional unitar, pentru că cei care conduc UDMR-ul sunt de fapt membri vechi ale aceloraşi structuri comunistoido-securistice.
De asta există această ofensivă înverşunată împotriva lui Crin Antonescu şi împotriva Partidului Naţional Liberal!
Se tem că de vor prinde puterea şi vor dovedi credibilitate, liberalii au capacitatea ca împreună cu un Prim Ministru ca sasul Johannis să introducă în România Legea şi Disciplina!

Johannis
Se tem că vor fi traşi cu adevărat la răspundere, că Justiţia chiar va deveni independentă, că se vor confisca marile averi făcute prin jaf şi devalizare, că se vor anula contracte păguboase pentru ţară!
Partidul Naţional Liberal a fost pînă acum singurul partid politic din România care a avut puterea să se autopurifice, să elimine imediat şi fără echivoc din rîndurile sale pe aceia ce au fost dovediţi de Justiţie că nu sunt curaţi sau că au făcut poliţie politică demascîndu-i…
Spuneţi-mi unde aţi văzut asta la PSD sau la PDL?
Oameni buni, soarta României se află acum la o mare răscruce. Numai de noi – cetăţenii obişnuiţi a acestei ţări – depinde să ridicăm fruntea din pămînt, să înţelegem şi să explicăm şi acelor care nu au puterea să vadă şi să înţeleagă că suntem poate pe ultima treaptă al ultimului vagon al trenului care prinde deja viteză să schimbăm cumva soarta noastră şi a României…
Partidul Naţional Liberal poate să aibă încă multe hibe, încă destui membri corupţi sau oportunişti, dar trebuie să vedem că este poate singura formaţiune politică cu cei mai puţini securişti şi nomenclaturişti cu rădăcini în vechiul partid comunist, este partidul care doreşte în mod real ca ţara să apuce pe drumul democraţiei reale!

Secera si ciocanul
Nu aveţi decît să ascultaţi emisiunile ticăloase de la Antena3, România TV, B1, Realitatea, TVR sau orice ziare şi sit-uri ce sunt difuzate pe Internet, dar trebuie să gîndiţi, să descoperiţi fiecare cu minţile voastre după 25 de ani de Libertate cine şi ce interes are…
Numai aşa vă veţi da seama că ura scuipată prin ecranele televizorului de Radu Tudor, Dana Grecu, Mugur Ciuvică, Adrian Urusu, Mihai Gîdea, Sandra Stoicescu – cîndva idolii noştri – a devenit virală pentru că (de voie sau de nevoie) sunt în slujba unor grupuri de interese care se vor încă la butoane, pentru că unii au averi făcute necinstit, iar alţii au salarii imense şi sunt plătiţi de cei dintîi să le apere interesele.
Aşa să ne ajute Dumnezeu!

One thought on “RĂZBOIUL SERVICIILOR

  1. Din pacate Antonescu are niste ”handicapuri” care sunt ilustrate-cel mai bine !-printr-o comparatie cu Iohannis:prestanta,stilul de a relationa,atat cu restul ”faunei” politice cat-mai ales !- cu media,epurarea-in cadrul partidului-pe motive subiective(inainte si cu ocazia celui de-al ”n!” Congres) si-in final si cel mai important- REALIZARI(datorita lui Iohannis Sibiul a ajuns ceea ce n-a ajuns alt oras din romania).
    Iar-ca ”sef” de partid,ar fi trebuit sa aiba niste ”adviseri” care sa-i formeze si mentina o imagine POZITIVA,ceea ce……

Comments are closed.