SCRISOAREA LOGOFĂTULUI RELU CĂTRE KAISERUL KLAUS

Eu de mult timp spun că viaţa prin puşcării este pentru unii prea lejeră şi programul de reeducare are mari lacune…
Măi oameni buni, a trecut deja un an de cînd puşcăriaşul Relu ne bombardează din locul numit Universitatea de Maximă Siguranţă cu fel de fel de epistole şi mesaje transmise prin intermediul ciracilor săi, în care plînge cu lacrimi de crocodil care face baie-n Nil.
Sărmanul se tînguie că este victima Sistemului care l-a oprimat chiar pe el, cetăţeanul Relu, fost chiar şi ministru la Tran Sporturi…
Da bine măi hienă, cînd te rugam să fii cumincior, să stai pe curul matale, să nu mai ţepuieşti colegii din partid şi alţi oameni nevinovaţi din lumea cea largă, cînt te rugam să-mi pălăteşti cinstit şi onest lucrarea ce ţi-am făcut-o cît se poate de bine prin mari sacrificii din partea mea – mergînd pe cuvîntul de onoare al lui mătăluţă şi al „suptalternilor” – cînd v-am scos din cel mai mare rahat urît mirositor la predarea „BAUMAX-ului” pe care minunata ta firmă a pus mîna pe nebănuitele căi ale Domnului, cînd îţi spuneam să treci la aplicarea democraţiei în PNL-ul pe care îl acaparaseşi cu metode golăneşti şi de care te-ai folosit ca să-ţi rezolvi averea şi interesele mîrşave, atunci nu îţi părea rău de copilaş, nevastă şi părinţi?
Atunci îţi era ghhini di tăt, n-aşa?
Acu ai tupeul să te plîngi la Kaiser că Sistemul ţ-o rupt chicioarili? Băi mîrşave, păi chiar tu şi alţii de teapa ta aţi creat acest Sistem pe care acu îl acuzi!
Poate că nu ţi-or fi luat ăia în seamă „dovezile” fabricate ulterior, da Dumnezeu te-a bătut pentru că te-a văzut tocmai din înaltul cerului că nu eşti decît un ţepar ordinar de duzină şi Doamne Doamne ştie prea bine ce fire ai şi din ce aluat a greşit şi te-a făcut!
Firea-ţi hulpavă şi schimonosită îţi iese afară şi printre gratiile puşcăriei şi este evident că ţie îţi face rău, nu bine, programul vizionării canalelor de televiziune..
Relu, Relu, adu-ţi tu aminte cîte rugăminţi ţi-am făcut, cît de tare m-am umilit încercînd să te aduc io pe calea cea dreaptă şi de cîte ori ţi-am prevăzut halul în care vei ajunge! Tu nu şi nu! „Te rîdeai” ca prostul de mine şi-ţi puneai leprele să mă trateze cu flit…
Te rog Măi Dragă nu-mi mai deranja Preşedintele pe care eu m-am abţinut să-l votez tocmai pentru că toţi golanii tăi s-au întrecut să-l laude şi să-l ridice în slăvi ceea ce mi s-a părut de-a dreptul o neruşinare după ce l-a trădat pe ăla de l-a adus în partid şi l-a făcut om folosindu-se de mîinile jegoase ale unor oameni cu caracter infect ca tine şi al celor de teapa ta…
Relu, ţi-a venit vremea să plîngi să te căieşti pentru tot răul ce ţi l-ai făcut singur ţie şi altor oameni nevinovaţi cărora le-ai dat ţeapă, cărora le-ai călcat în picioare mîndria şi demnitatea, pentru ca tu, hienă ticăloasă să aduni avere, să furi cu neruşinare! Poate că afacerea pentru care „sistemul” ţi-a dat cinci coţi de pîrnaie este cea mai nevinovată dintre toate fărădelegile ce le-ai săvîrşit, dar este cred voinţa lui Dumnezeu de a-ţi plăti cumva ticăloşia făcîndu-te să te perpeleşti că ai picat înăuntru pentru o găinărie de care niciodată nu ţi-a fost teamă, în timp ce marile escrocherii şi tunuri au rămas nepedepsite.
Se spune pe bună dreptate să nu te bucuri de răul altora, dar nu se poate să nu fii mulţumit cînd vezi că bunul Dumnezeu mai face şi dreptate arătîndu-ţi că El există!
Relu, mai bine scrie-le scrisorele de învăţăminte bunilor tăi amici de ticăloşii Nichita, Adomniţei şi altor ciraci pe care i-ai pus cu mîna ta slinoasă şi care îţi vor călca pe urme!
Contină să lucrezi la autostradă, la intrigi şi şmenuri teleghidate, dar lasă-l pe Kaiser că are treabă! S-ar putea ca în scurt timp să vă muşcaţi mîinile, iar eu să am regrete că nu l-am votat, cu toate că mi-a dovedit că nu are scrupule în a ajunge la ţintă.
Fie ca ţinta sa următoare să fie întronarea Legii şi a Justiţiei pentru a putea şi România să-şi ridice capul din pămînt!

 

http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.stiripesurse.ro%2Frelu-fenechiu-scrisoare-deschisa-catre-klaus-iohannis-este-revoltator_943509.html&h=dAQE3DgFo