SECRETUL GLOBULUI DE CRISTAL

Ce rost are să vă tot mint că mă pricep al naibii de bine să prezic una şi alta… Recunosc acum şi aici că am un glob de cristal la care mă uit zilnic şi ce-mi arată ăsta, aia vă spui io şi vouă…
Par examplu astăzi am văzut o chestie pe care eu demult o dibuisem, dar globul abia acum a înţeles-o. Şmenul la modă după ce Chioretele a eşuat într-o lagună cu scuipat cu nava NENOROCIREA – singura rămasă în flota românească de după „revoluţie”- e că noul Kaiser chiar vrea să schimbe macazul.
Şi în ciuda unor chinuri ale cuplului Gâdea – Murmur Curvică de a tropăi de nerăbdare să pună mâna prin Ponta şi procurorul HORORdniceanu pe cheia de la Grota Varanului să-l elibereze, diva Codruţa a schimbat şi ea azimutul pentru că altfel era tare nasol momentul.
Herr Werner a preluat guvernarea după ce a stat la soare pe cearceaf cu „madoamnele” Carmen şi Victoriţa Nuland tocma’ în Florida. Acolo s-a hotărât că rămâne aşa cum fusese înţelegerea după ce i-au pus cuţitul la gât lui Antonescu să înţeleagă de vorbă bună şi să se care subit dacă nu cumva vrea să-şi compromită viaţa cu vreun dosar fabricat la firma de ambalaje a „generalissimului” Coldea.
I s-a promis că de este ascultător, va ieşi curat ca lacrima şi peste zece ani va putea prelua ştafeta de la sas fără probleme când acesta îi va lăsa o Românie recuperată.
Asta de nu cumva vor fi invitaţi membrii Casei Regale să fim iarăşi ce am fost cu noi prin noi înşi-ne…Depinde cine va conduce atunci America şi ce va „stabeli” masoneria.
Până atunci, globul mi-a arătat în amănunt cum stau lucrurile, pe care eu aşa cum vă spusei de mai multe ori, oricum le ştiam, dar nu aveam nimic „la mână”…
Americănoşii, PPE-ul, Monica 10, Soros „urr”, Alina Mungiu Pippidi – blog, Vladimir Vladimirovici rasPutin, Ariel Sharon Stone şi Bubu Zwiky Tai-Zu – şeful tribului de canibali – adunaţi în cartel „α” – s-au folosit de multe lepre din România pe care i-au trecut pe o listă şi i-au folosit timp de 25 de ani să ne radă tot ce-am realizat de când i-am civilizat pe romani şi i-am adus pe unguri în Ardeal că nu exista suficientă forţă de muncă.
După ce în câţiva ani ne-a decimat industria energofagă pe care boul ăla de nea’ Nicu o făcuse de capul său de oltean jmecher şi am devenit iute un neam de traistă de consumatori, Cartelul a acţionat sistematic şi ne-a şutit cu acte legale toate bogăţiile lăsate de romani moştenire ungurilor din Transilvania. Asta n-ar fi fost încă nimic, dar „dekili” au mai adus cu ajutorul lui Tata Socru şi o firmă imperios-austriacă cu nume predestinat: „Hoţ Industry” – care a reuşit în zece ani să ne radă o treime din pădurile de ruşinoase de ne-ar fi lăsat imediat fără lemne de plute să ne putem căra care pe unde om vedea cu ochii. Dar asta numai dacă am învăţat să fim medici buni, creiere arse în IT sau meşteri mari – calfe şi zidari…
Deci, în douăş’cinci de ani de democraţie indusă, Cartelul ne-a făcut ceea ce suntem şi mai mult decât atât! Şi asta numai prin noi înşine!
Păi fără oameni cu cap, fără păduri, fără „chetrol”, fără prăşitori la păp’şoi, Cartelul a înţeles că nu are ce să mai facă cu Românica…Şi atunci au votat în unanimitate: să-şi ia naibii ţara înapoi sub control judiciar şi să-i punem la muncă!
Este evident că asta nu s-ar fi putut întâmpla cu unul ca Antonescu ajuns în fruntea ţării, pentru că el – tot român fiind – judeca cu inima şi nu cu circuitele integrate, aşa că lui nu i se putea aplica softul…
Deci, Hanţi! Doar el şi numai el „n-are mamă, n-are tată”, n-are sentimente şi poate executa întocmai şi la timp programul softiştilor de la Cartel.
Ei bine, „der Fuhrer” a prezentat un CV „beton”, avea avantajul că vorbea puţin în trei limbi de circulaţie mondială şi aşa a fost numit prin alegeri libere cu aportul diasporei, care şi-a luat ţara înapoi.
Cartelul a gândit bine: sasul e mult mai indicat în a executa „ordung” cu precizie germană decât melteanul Victoraş ce nu ar fi avut altă preocupare principală decât să acopere urmele lui Tata Socru, Mazăre, Nichita, Dragnea, etc.
Şi uite aşa s-a trecut meticulos la programul de reconstrucţie a României într-o perioadă de zece ani, pentru ca această ţară să rămână folositoare Cartelului pe mai departe.
A fost lăsată intenţionat Codruţa din Sighii la cârma DNA-ului şi Coldea la ghidonul SRI-ului până îşi face mâna herr Helvig şi maiorul George la Wasington.
Sasul aparent conduce – foarte uşor – pentru că repetă ca robotul la orice întrebare incomodă: „punct şi de la ca-păăt”.
Rând pe rând sunt culeşi „la bucată” toţi marţafoii cu ajutorul cărora Cartelul a reuşit să fure ţara până şi-au dat seama că de nu stopează devalizarea ei, rămân doar cu praful de pe tobă. Asta numai că niciodată nu şi-ar fi închipuit ce mari meseriaşi sunt românii la furat şi ce dorinţă şi dexteritate au comparativ cu ei.
Bun, ei s-au gândit să lase acolo, câţiva inşi, în frunte cu Băsescu să fure şi ei maximum un miliard de dolari, toată clasa politică în total, să se creeze o pătură de bogătani fideli, dar nu şi-au închipuit că pot fura peste cinzeci de miliarde de dolari cu care s-ar putea întreţine armata NATO o lună întreagă!
Şi pentru că n-au fost foarte atenţi, acum trebuie să se pună pe treabă şi să scormonească şi băncile din parcul central din Abu-Dabi sau din Lima să vadă unde au ascuns golanii ăştia biştarii.
Evident că nu pentru ca să-i înapoieze turmei de oi şi să-i cumpere furaje mai bune, ci pentru a spori cumva banii de buzunar ai funcţionarilor publici din Cartel.
Deci: nu-i vorba despre greci…
Va urma o perioadă de urgie de circa 2-3 ani când se vor construi oraşe noi din puşcării în care se estimează că un procent de circa 25-30% din populaţie îşi va schimba domiciliul.
Asta până românului îi va intra frica în sânge şi ţiganul va duce la Poliţie maşina blindată a lui CEC Bank găsită abandonată la colţul străzii cu o sută de milioane de euro ce pleca sub formă de mită către nepotul Trăienel Băsescu ajuns Şef cu retrocedările averii dobândite ilicit de bunelu’ în urmă cu treizeci de ani.
Abia când se va constata că fiecare român are grijă numai de capra lui şi nu întreabă de caprele familiei Băsescu, Kovesy, Coldea, Dragnea, Cocos, Ponta, etc. – abia atunci în locul sasului va veni la putere Casa Regală sau Crin Antonescu ce vor fi moştenit o ţară în aparenţă curată de orice bogăţii, disciplinată, cu o democraţie solidă, de ţi-e mai mare dragul să vii în vacanţă şi să-ţi pui rulota într-o curte ţărănească de sas sau ungur.
Acum, după ce v-am spus şi vouă ce mi-a arătat globul de cristal de Dorohoi, sper să nu vă mai aud bătând câmpii prin spaţiul public că Justiţia nu-i dreaptă, că DNA-ul e aşa, că SRI-ul e aşa, că de ce nu le confiscă averile, sau de ce îi saltă numai pe unii?
„Naşu, dar sasul ştie astea?”
„Ştie, măi, cum să nu ştie…ştie!”
Îi saltă pe toţi, fiţi pe pace, dar de bani să nu întrebaţi, că ăia sunt demult recuperaţi şi puşi în băncile controlate de Cartel să nu mai încapă niciodată pe mâna hoţilor de români…