ŞPIONUL IONEXU DE LA ETAJUL PATRU

Am lăsat puţin să dospească isteria cauzată de valul de show-uri TV în care se dau în spectacol madama Pietraru (Kovesy), Inamicul Chior, curveta naţiunii, ghinărariu James Bolond şi Dana Grecu care are mari bufeuri din cauză de Nutzi.
Ei bine, m-am râsss….!
Păi cum să nu te râzi cînd vezi cât de proşti ne iau idioţii dracului, care continuă să joace în continuare un rol scris acu vreo opt ani în urmă …
Totul este clădit cărămidă cu cărămidă după ce s-a făcut fundaţia!
Scenariul romanului pe care mulţi l-am trăit dar puţini au fost conştienţi că sunt personaje, s-a desfăşurat – aşa cum am scris prin 2009 – „iegzact” aşa:
Băsescu – javră securistă ordinară de pe vremea lui Ceauşescu – infractor penal recrutat şi acoperit cu orice preţ de Secu şi folosit de DIE datorită caracterului său ticălos dar şi a „originii” familiei, cu tată ofiţer de armată, a urmat cu frate-su o carieră milităroasă, absolvind Institutul de Marină.
Numai buni şi de încredere pentru a fi recrutaţi de ofiţerul de contrainformaţii din Şcoală şi predat apoi mai departe – după absolvire – în baza ofiţerilor operativi care controlau NAVROM.
Fire de golan crescut prin garnizoanele României pe unde a umblat tat’su – nefiind deloc prost – „marineru” a conştientizat de tânăr că meseria lui de marinar cu ieşiri frecvente peste graniţă nu poate să-i aducă fericire şi bunăstare dacă nu-şi ia în serios rolul de om al Securităţii şi nu serveşte „patria” şi din această postură.
Aşa că, făcând exces de zel, cariera lui Băsescu cunoaşte o ascensiune paralelă atât în Marină cât şi la Securitate. După instruirile specifice este transferat de la Secu la D.I.E. unde e infiltrat la Anvers cu acoperire de Şef al Agenţiei navale româneşti.
Să-i spună lui Mutu sau lui Becali Popeye că n-a avut el tangenţă cu Securitatea! A ajuns chiar o rotiţă extrem de importantă şi asta i-a dat şi tupeul să facă pe timpul lui nea’ Nicu golănii pentru că Parşivenia a ştiut că şi şefii din ţară din Securitate pot fi corupţi, pentru că ăia nu aveau mobilitatea lui şi aveau şi ei copchii cărora le trebuiau blugi, videocasetofoane, wisky şi Marllboro. Aşa că după „revoluţie” Băsescu s-a folosit de foştii şefi şi de relaţii şi a măritat flota fiind prtemiat pentru asta pe scară ierarhică până a ajuns Ministru la Transport. Evident că prada a fost împărţină cu alţi securişti, dar el şi-a luat partea leului!
Mai departe scrie-n carte că „s-a acoperit” a dat puternic din gură şi din labă şi a început să-şi facă loc cu coatele spre vârf.
Carisma sa de golan vaporean combinată cu tupeul şi inteligenţa dată de Şcoala Vieţii „de afară” i-a adus un ascendent moral şi o lejeritate faţă de alţi politicieni care erau legaţi între ei – ca aparţinând vechii securităţi.
Omorândul pe Ceauşescu şi pe coana Leana, Iliescu şi pajii lui moscoviţi au vrut de fapt să facă şi în România ceea ce au văzut că făcuse Gorbaciov în Rusia – un „glastnosti”.
Nu le-a ieşit, că pe valul a patruzeci de ani de comunism, românii au dorit democraţia „ca afară”. Săracii, credeau că dacă vor, se şi întâmplă!
Nu ştiau „ce şi cum” şi Ţara a încăput pe mâna securiştilor deveniţi noua clasă politică la vedere care aveau primii bani de rulat şi relaţii de taină.
S-a fosmat Noul Sistem.
Pe timpul lui Năstase brambureala dintre vechii securişti şi noii ofiţeri de informaţii printre care existau şi fii „foştilor” s-au dezvoltat atât de impetuos şi de complex încât la un moment dat pentru acapararea a cât mai multă avere s-au scindat găştile pe grupuri de interese – nu numaidecât în interese de partid.
Băsescu ajunge Primar General al capitalei după ce organizaze primele mafii adevărate din România cît timp se perindase pe la Ministerul Transporturilor.
Prima a apărut Mafia Drumurilor, odată cu ridicarea şoferilor Căşuneanu şi Umbrărescu ca mari patroni ai unor firme de asfaltări făcute împreună cu Chiorul şi directorii puşi de el în minister.
Tot atunci pe lângă Ministerul Transporturilor condus de Băsescu şi de alte marionete s-au format şi dezvoltat Mafia Feroviară, Mafia Portuară, cea din TAROM. Tot ce ţinea de M.Transporturilor – pentru că acesta era ministerul care înghiţea singur aproape o jumătate din bugetul României – totul se făcea la preţuri duble cu încredinţare directă sau cu licitaţii mascate.
Băsescu a organizat personal Mafiile numind oameni „cheie” în posturi „cheie” care s-au rotit şi numit între ei chiar şi atunci când acolo au venit alţi miniştri papagali, conduşi de mafie.
De pe funcţia de Primar General al Capitalei, Băsescu a continuat să lucreze la unele proiecte cu oamenii mafiei plantaţi de el în Ministerul Transporturilor.
A dat lucrări cu dedicaţie „regilor asfaltului” pe care astfel i-a ţinut în priză şi în bani pentru a putea sifona în continuare şi el din funcţia de primar.
Politician veros, avea contact permanent cu foştii securişti şi vechi camarazi de aceeaşi teapă cu care s-a ajutat şi a lucrat acoperit – susţinându-se şi urcând în politică.
Ajuns Preşedinte al României pe ura populaţiei faţă de metehnele de aroganţă şi putere exagerată a lui Năstase şi PSD, din primele zile Băsescu a ştiut ce are de făcut.
Pe Coldea l-a cules pe criterii de ei ştiute şi l-a folosit aducându-i în ţară pe ziariştii răpiţi din Irak.
Întrebare: dacă lucra în SRI ca ofiţer, ce a căutat Coldea într-o operaţiune externă unde îi era interzis prin normele de organizare şi legile româneşti? Cum s-au evaporat în neant patru milioane de dolari care ar fi fost vehiculaţi că s-au dus în Irak pentru răscumpărare?
Plecat locotenent colonel, Coldea a avut o ascensiune fulminantă după dispariţia dolarilor şi apariţia jurnaliştilor. A ajuns în circa opt ani ceea ce alţi militari de carieră care au luptat efectiv în teatre de operaţii nu reuşesc într-o viaţă.
Coldea a fost folosit de Băsescu pe post de eminenţă cenuşie, un fel de cardinal „Michelieu”.
Este prea clar şi prea evident astăzi ceea ce vedeam şi înţelegeam chiar atunci cînd strigam din toate puterile „jos Băsescu”!
Băsescu împreună cu Coldea – pe care l-a făcut „prim adjunct” – părtaş şi direct coordonator – Mare Sfetnic, împreună cu Molia Macovei, apoi Morar, Kovesy, Boc, Udrea, Cocoş şi din ce în ce în jos începând cu consilierii săi de la Cotroceni, au deschis mai multe linii de acţiune minuţios gândite pe diferite domenii de activitate securizate de câţiva generali din SRI, SIE, DGIPI şi DNA.
Au pornit la deturnări sistematice de fonduri, la spălări de bani, la finanţara unor oficine fidele care să le construiască imagine internă şi externă, la filiere care să scoată bani din ţară şi prin inginerii financiare să le adăpostească averile.
Trebuie înţeles că aceste preocupări de dosire a banilor sifonaţi pe diferite filiere îl au începând cu familiile Băsescu, Cocoş, Udrea, miniştrii, complicii din SRI, SIE, DNA, magistratură, parchete de pe lângă tribunalele judeţene, jurnalişti din audio-vizual care au servit timp de zece ani regimul.
Astăzi fenomenul care se petrece este doar o consecinţă că americanii au un interes major să aibă un cap de pod lipit de graniţa cu Rusia şi din acest motiv au nevoie ca România să fie o ţară cât mai stabilă şi democrată.
Au avut nevoie de regimul Băsescu pentru a „rupe” supremaţia vechii securităţi infiltrată cu foşti comunişti şi oameni fideli Moscovei. Au anihilat PSD-ul în timp ce au şcolit şi transformat serviciile secrete româneşti pe care să le poată controla şi dirija în totalitate, având acum oameni la toate pârghiile importante pe care-i coordonează.
Se pare că acum sunt la altă etapă, când trec la curăţirea clasei politice prin acţiunea în forţă a DNA condusă de madama Kovesy.
Totul se desfăşoară conform unui plan minuţios şi fiecare figură publică mai cunoscută este o piesă de şah care mişcă conform regulilor.
Principiul „o mână spală pe alta” şi amândouă curăţă corpul, e foarte valabil.
Şi Johannis a fost acceptat în detrimentul lui Crin Antonescu – un politician atipic – pentru că nu ar fi putut fi previzibil prin independenţa sa faţă de orice grup sau persoană.
Timp de zece ani americanii l-au lăsat pe Băsescu şi camarila sa de hoţi patentaţi să creadă că ei taie şi spânzură după cum vor ei pe aici prin România, dar în tot acest timp au acţionat în paralel şi s-au înfipt bine în mai toate domeniile sociale şi economice folosindu-se de oameni racolaţi sau infiltraţi.
Dreptate nu se poate face până şi Coldea şi mai târziu madama Kovesy nu vor fi traşi la răspundere pentru că se va dovedi că au fost părtaşi direcţi la jaful ţării.
Americanilor le-a convenit ca timp de un deceniu să existe această semidictatură dublată de jaf pe care ei îl controlau de departe şi-şi rezolvau interesele lor în linişte.
Astăzi sistemul băsist este pus să se devoreze în interior. Fenomenul este abia la început. Va ajunge spre sfârşit atunci când firele Justiţiei reformate se vor opri la Băsescu, Coldea şi în final la Kovesy, care chiar dacă nu a participat şi a beneficiat de jaf, a fost complice.
Este posibil ca de la Băsescu „la vale” să cadă şi o sută de mii de capete până jos, la funcţionari mărunţi de primării şi să se confişte averi.
Asta numai dacă vor americanii şi ne impun să devenim o democraţie adevărată!
Dacă nu, nu!
Vor fi oameni scăpaţi, vor fi averi scăpate.
În mod logic şi normal ar trebui să cadă multe capete de generali şi colonei necunoscuţi publicului larg decât ca figuri de politicieni sau oameni cu funcţii importante în Administraţie sau în economie.
Mulţi dintre aceia care au cântat în forţă regimul băsist din postura de „becking vocal” ar trebui să se teamă şi să-şi pună cumva cât mai la adăpost bruma de avere cumpărând câte o vacă, ceva porci sau o căruţă nouă pe la rudele sărace de la ţară că oricum vin vremuri grele când dacă nu vor mai avea serviciu, asta va fi ca mai uşoară pedeapsă!
Materiale există, documente există, memoria colectivă la fel, degeaba încearcă acum ei să-şi reconvertească imaginea în democraţi şi apărători ai libertăţilor civice, că rahatul de pe oglindă nu au cum să-l şteargă.
Aşa că, până şi baba Filofteia şi Gicuţă de la trei ştiu că domnul Ionexu de la etajul patru este şpion!

One thought on “ŞPIONUL IONEXU DE LA ETAJUL PATRU

Comments are closed.