STAREA NAŢIEI IMPERTINENTE

Doaaaamnelor şiiii dooomniloooooor!
Atenţiune, atenţiuneee!
Gruparea băsistă din Tîrgul Ieşilor stipendiată cu carboave de „stgructugrili” Chioranului Pepeˋ şi ale Huţupanului Inept, care le ia din buzunarul nostru din interior, adunată sub umbrela peiorativă a SOCIETĂȚII CIVILE anunță post mortem Decernarea Premiilor de Impostură pe anul 2014!
Adunate într-un cartel cu aceeaşi sursă de finanţare, neşte ONG-uri care activează prin tîrg cu diferite scopuri umanitare de a toca lovele frumoase pe cauze nobile dinainte pierdute, intelectualii de rasă (potrocalie) se propun unii pe hăilanţi să mai ia o felie de caşcaval ca stimulent pe care să-l poată împărţi.
De ochii lumii vigilente au băgat de hoha şi trei ONG-uri conduse în landul România de o ilustră învăţătoare olandeză care a venit după revoluţie să activeze benevol şi dezinteresat pe domeniul social cu copii defavorizaţi. În rest, marii învingători ai şmenului sunt următorii:
1. Asociația să trăiţi! Mai Bine (Alexandru Bodnar)
2. Fundația Izvor (Elles Van Der Beck) – pusă pentru credibilitate
3. Fundația Surîsul Albastru (Elena Ungureanu) – adăugată pentru credibilitate
4. Alexandrina Dingă iubeşte teii din Iaşi
5. Salvaţi copii – pusă pentru credibilitate.
Poziţiile 2, 3 şi 5 sunt introduse în clasament doar pentru a da credibilitate celorlalte două care intenţionează să-şi împartă gla-g(l)oria.
Este haiul lumii cît tupeu la ochelariştii ăştia cu intelect care lucrează din greu pe ogoarele (gin)ecologismului ieşean.
Flăcăii şi „fetili” care au executat sarcina de partid şi de stat să ia purcoiul de verzişori de la nenea şi să pape banii întocmind „proiecte” ca să se erijeze în „societate civilă” doresc taman acu la sfîrşit de an – a dou zi de la lăsata Secului şi începutul postului Crăciunului – să-şi cînte gloria la o masă tovărăşească finanţată de sponsori, unde îşi vor acorda lor şi căcănarilor notabili, diplome colorate şi plachete din material plastic suflat cu aur de trompetă şi argint de clanţă.
Adecătelea ei, trei tupeişti cad(av)re didactice la universităţi legitimaţi ca telectuali cu ştaif, sunt societatea civilă de la Iaşi!
Hai sictir, băăăii…
Societatea civilă de la Iaşi sunt neşte anonimi ca mine, ca Vir(g)il Jordache, ca enorm de mulţi alţii care activăm 12 ore pe zi pe diferite grupuri civice înfiinţate de noi sau de alţii prin care muncim de prin 2009 cînd voi eraţi trimişi abia la instruire să coagulăm adevărata societate civilă, să creem un curent de atitudine civică curajoasă faţă de abuzurile autorităţilor locale şi centrale, făcînd muncă benevolă, dezinteresată material, luînd amenzi şi aducîndu-ne ura şi răzbunarea clasei politice – indiferent de cine a fost la putere!
Asta e societate civilă impostorilor, nu mersul televizat la negocieri cu reprezentanţii tîlharilor şi criminalilor de copaci şi de furăciuni din banul public care vă închid şi vouă gura cît trebuie ca să vă primiţi cota parte din fondurile destinate prin Lege unor ONG-uri sau Fundaţii ce ar trebui cu adevărat să apere drepturile cetăţeanului!
Premiaţi-vă-ţi, pupaţi-vă-ţi, încur ajaţi-vă-ţi, pentru lumea onestă şi cinstită rămîneţi veşnic nişte impostori aduşi pe val de Regimul Băsescu care a fătat monştri.
Monştri cu ştaif şi pretenţie de intelectuali de rasă care sunt de fapt nişte lipitori politice care nu au nicio treabă cu societatea civilă şi ce vroieşte ea…

 

http://oameniitimpului.ro/nominalizati/societate-civila/