STRATEGIA OUĂLOR CLOCITE…

Băăăiii! Ast’ noapte pe la două m-am trezit visând că sunt văr cu Dabija şi n-am mai putut adormi de grija partidelor şi formaţiunilor băsiste…
M-am tot sucit, m-am învîrtit, am strîns ochii cu putere doar-doar îmi va veni somnul, dar neam de aşa ceva…
Măi şi dintr-o dată îmi fulgeră o idee şi am o revelaţie despre tactica politică aplicată de Băsescu şi generalul Coldea împreună cu marii strategi ai neamunui Laurenţiu Sebastian Lăzăroiu, Iulian Chifu şi Cristi Diaconescu….
Urmăriţi-l acu’ acilea pe mandea, scoateţi cîte o foaie de hîrtie, un pix sau un creion, luaţi notiţe, că la urmă vă dau extemporal!
Păi ia fiţi Antena3 cum se gîndesc cei 5 borfaşi penali: măi, noi ăştia suntem de fapt nucleul de bază al Tagmei Jefuitorilor din Ţara asta. Suntem? Suntem! Bine, e şi Nuţi – gagica lui Şefu – dar pe ea n-o amestecăm că o facem curată şi neprihănită ca pe Zîna cea Bună din Alba ca Zăpada!
S-au apucat flăcăii să gîndească şi au ajuns la concluzia că după 6-7 ani de jaf pe faţă şi de umilire a viermilor, mare dragoste pentru ei nu a mai rămas….aşa că ce-ar fi să arunce în urmă cu o perie, cu un pieptene sau cu ceva praf de scărpinat la urechea stîngă cu mîna dreaptă…
„Băi, hai să creem nişte diversiuni să se producă multă confuzie, să facem ţinte false, să cernem oleacă tovarăşii de luptă care sunt cu adevărat apţi să mai fure lîngă noi şi să scăpăm de lingăii de conjuctură care stau în tren doar pentru că le-am promis că pot face blatul cu Nashul în suflet!”
„Noi, cei din Tagma Jefuitorilor adevăraţi ne ştim bine care suntem şi de cine vrem să scăpăm. Creem o Mişcare Populară pe care dăm de înţeles că o facem partid prezidenţiabil, atragem bîzoii cu acest mare rahat, iar muştele harnice şi destoinice rămîn lipite de borcanul cu miere. Mai creem cu MR Unguent şi Neamţu Legionaru încă două mişcări concurente, dar îl chemăm pe Blaga şi-i spunem că are sarcină să conserve bine PDL-ul, să meargă închis şi să o facă pe bosumflatul cînd vor pleca din partid toate ciurucurile de care e bine să ne desprindem!
Buuunn…Blaga îşi vede de treabă, punem nişte papagali vorbitori în fruntea Mişcării Populare şi să vedeţi cum proştii snut atraşi acolo ca de magnet crezînd că cine-s primii la MP vor fi iarăşi senatori şi deputaţi şi vor deveni mai mult decît au fost – vorba Tribunului Oficial.
Cînd Şefu termină mandatu’ pe bune – conform „coiabitării” semnate cu Cei Trei Muşchetari – noi între timp ne coalizăm să formăm un curent puternic de dreapta, dar Şefu vine înapoi în PDL cu Nuţi Prinţesa Cur Ţii pe care o propunem să fie Preşedinţoasă la Cotroceni.
Ouăle clocite plecate din PDL care vor fi persuasiv şi subversiv arătate viermilor ca fiind vinovate de halul în care a fost adusă ţara în guvernarea lui Şefu, vor fi concentrate în Mişcarea Populară, în care se vor îngesui toţi proştii fripturişti – foşti şi dornici să mai fie pe creasta valului.
În PDL vor rămîne numai băieţi şi fete aleşi pe sprînceană „unul şi unul” pe care îi va selecta Comitetul de Cadre condus de tovarăşul Coldea şi avizaţi de tovarăşul Lăzăroiu. Ei vor fi nucleul de bază cel adevărat, ei vor fi „dreapta curată”, iar noi îi vom capacita şi pe ceilalţi din cioburile satelit să ne urmeze şi să ne voteze din partiduleţele lor, fără a mai fi amestecaţi cu noi – pentru credibilitate.”
După ce mi s-au deschis ochii asupra viziunii mele geniale, am simţit dintr-o dată că mă cuprinde somnul (raţiunii) şi am adormit abia în ziuă, dar cum m-am trezit am zis că e musai să vă explic şi vouă de ce stau la Iaşi toate ouăle clocite din PDL sub aceeaşi cloţă care cîntă cînd se scoală  în acelaşi cor: „cucuriguuu!”.
Nu credeţi? Bineee….dar e treaba voastră!